Jako wieloletni kibic Piotrcovii jestem po ludzki zły. Wiem, że ten sezon jest przejściowy, że trzeba pewne rzeczy poukładać, żeby w kolejnym grac o coś więcej (takie były zapowiedzi). Porażki z Ruchem czy teraz z Jelenią Górą bolą, cóż z tego, że podjęliśmy walkę z Zagłębiem, ocen za piękny styl porażki się nie przyznaje; punktów w tabeli nam nie przybyło. Czy obecnie grającym zawodniczkom nie zależy na tym, aby pokazać się nowemu trenerowi i udowodnić swoją przydatność w kolejnych sezonach? Takie wyniki nie wpłyną też na poprawienie frekwencji na meczach naszych dziewczyn. Czy mecze środowe - wzorem lat ubiegłych - nie mogą zaczynać się o 18? W artykule jest podana godzina 18; na stronie klubowej i FB jest godzina 17...
Przed nam przerwa w rozgrywkach na potrzeby reprezentacji - jakie plany ma klub na ten czas?
Ta przerwa jest naszemu zespołowi potrzebna - po umiejętnym przepracowaniu tego okresu liczę, że będziemy oglądać lepszą Piotrcovię.
Powodzenia w środę!!!
chyba kibicu jesteś mało zaangażowany w wiedze ona bieżąco bo nie z Jelonką był mecz tylko z Kpr Kobierzyce
Miejsce w tabeli określa co robi szkoleniowiec z zespołem.W środę będzie kolejna porażka z Pogonią ,więc uzasadniona jest sprawa zmiany na tym stołku. Agata Wypych na pierwszego trenera i to szybko póki nie jest za późno. O godzinach meczu to szkoda gadać, widać nowemu prezesowi nie zależy na kibicach którzy pracują w dni robocze bo godzina 18.00 rozpoczęcia meczu była zasadna.
Mnie też nie pasuje godzina 17, 18 zdecydowanie lepsza! Szkoda, że nie będzie mnie na meczu! Powodzenia!
czy Pan Prezes znów jest zadowolony z występu zespołu,tak dalej i będzie pierwsza liga,chyba na tym Prezesowi zależy,natychmiast zmiana trenera
Kto prowadzi stronę klubu , niech uaktualni tabelę ligi. Wyniki zespołu to porażka , godziny meczów oprócz soboty złe, kibiców brak.Nie widać w ogóle żadnej poprawy. Runda się kończy smutnym rachunkiem .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!