metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
januszek ~januszek (Gość)08.05.2015 09:09

"...Przede wszystkim musi przyjść prawdziwy trener, który oprócz autorytetu,będzie miał też wiedzę i umiejętności i potrafił je przekazać zawodniczkom..." ( Stefka Agova dla Sportowych Faktów ). Dziewczyny wygrajcie dzisiaj z Olkuszem, a pan Kamiński niech już wraca do Tomaszowa.

00

kos ~kos (Gość)07.05.2015 08:41

wiadomo,kto prowadzi stronę Piotrcovii,nie daj Boże napisać coś na temat p.Wypych,można czekać i czekać a i tak się to nie ukarze.Ciekaw jestem ile czasu zarząd będzie tolerował taki stan rzeczy........

10

xyz ~xyz (Gość)07.05.2015 12:15

Do kos:
Zgadzam się w 100 procentach. Zero obiektywizmu.

20

aaa ~aaa (Gość)05.05.2015 17:12

Nie wiem jak wy ale ja sie na mecz wybieram i mam nadzieje ze bedzie nas duzo :P

10

ja ~ja (Gość)06.05.2015 13:14

rozgonić to dziadostwo a kasę przeznaczyć na szkolenie dzieci , różne dyscypliny .

21

do ja 123 ~do ja 123 (Gość)04.05.2015 15:18

gdzie tak czytałeś , że nie chcą grać w barażach ?

00

ja 123 ~ja 123 (Gość)04.05.2015 08:55

kościerzyna i tak w barażach nie chce grać wczoraj pisali że jak pierwszy mecz będą musieli wyjechać to oddadzą walkover tak że spokojnie spada tylko olkusz skupmy się na nowym sezonie są pieniądze w klubie jeszcze do tego piotrkovianin nie wszedł więc UM zgodnie z zapowiedzią ma zwiększyć pule dla dziewczyn to jest szansa na granie o coś teraz wszystko w ich rękach i słowach ,których użył sam pan Prezydent Chojniak z poważaniem kibic sportowy nie tylko żeńskiej piłki

00

... ~... (Gość)03.05.2015 21:37

nie wiem co jest grane ale wygląda to na jakiś układ aby wyeliminować Sambor. Dostać aż takie baty ????

20

? ~? (Gość)03.05.2015 09:28

A dlaczego tylko przy wygranym meczu jest napisane: "zespół prowadzony przez Agatę Wypych"? Na stronie Piotrcovii to samo - jak przegrają, to jakoś już nikt o tym fakcie nie wspomina.
Czy drużyna musi spaść do pierwszej ligii, żeby zarząd w końcu pozbył się pani "trener"?
A wy ludzie kłócicie się o to, że w piątek a nie w sobotę? Racja, dzień tygodnia jest teraz najważniejszy.

40

kibic 033 ~kibic 033 (Gość)03.05.2015 08:50

nie będziesz to świat się nie zawali przestań parodiować ,a w piotek bo w sobote i niedziele są zapasy ,a ona jak na razie mają najwięcej sukcesów sportowych w Piotrkowie

11

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat