"...Przede wszystkim musi przyjść prawdziwy trener, który oprócz autorytetu,będzie miał też wiedzę i umiejętności i potrafił je przekazać zawodniczkom..." ( Stefka Agova dla Sportowych Faktów ). Dziewczyny wygrajcie dzisiaj z Olkuszem, a pan Kamiński niech już wraca do Tomaszowa.
wiadomo,kto prowadzi stronę Piotrcovii,nie daj Boże napisać coś na temat p.Wypych,można czekać i czekać a i tak się to nie ukarze.Ciekaw jestem ile czasu zarząd będzie tolerował taki stan rzeczy........
Nie wiem jak wy ale ja sie na mecz wybieram i mam nadzieje ze bedzie nas duzo :P
rozgonić to dziadostwo a kasę przeznaczyć na szkolenie dzieci , różne dyscypliny .
kościerzyna i tak w barażach nie chce grać wczoraj pisali że jak pierwszy mecz będą musieli wyjechać to oddadzą walkover tak że spokojnie spada tylko olkusz skupmy się na nowym sezonie są pieniądze w klubie jeszcze do tego piotrkovianin nie wszedł więc UM zgodnie z zapowiedzią ma zwiększyć pule dla dziewczyn to jest szansa na granie o coś teraz wszystko w ich rękach i słowach ,których użył sam pan Prezydent Chojniak z poważaniem kibic sportowy nie tylko żeńskiej piłki
nie wiem co jest grane ale wygląda to na jakiś układ aby wyeliminować Sambor. Dostać aż takie baty ????
A dlaczego tylko przy wygranym meczu jest napisane: "zespół prowadzony przez Agatę Wypych"? Na stronie Piotrcovii to samo - jak przegrają, to jakoś już nikt o tym fakcie nie wspomina.
Czy drużyna musi spaść do pierwszej ligii, żeby zarząd w końcu pozbył się pani "trener"?
A wy ludzie kłócicie się o to, że w piątek a nie w sobotę? Racja, dzień tygodnia jest teraz najważniejszy.
nie będziesz to świat się nie zawali przestań parodiować ,a w piotek bo w sobote i niedziele są zapasy ,a ona jak na razie mają najwięcej sukcesów sportowych w Piotrkowie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!