http://www.chorzowianin.pl/passa-trwa-niebieskie-wygraly-takze-z-piotrcovia,n-9806.html?fbclid=IwAR29BS6wnVKHXB0kJhmGyyjwPPfymaRkrDsUxc7gM5Ss3bxMCJpDatW_M2A#ad-image-0 trochę inne informacje o ilości rzuconych bramek... Kto napisał prawdę?
Jakie podopieczne A. Bystrama? Przecież pierwszym trenerem w Chorzowie była Agata Wypych. Może zarząd poda informację o zmianie pierwszego trenera.
panie prezesie zostaw pan ten klub i odejdz z honorem banialuki pan opowiadasz ,że klub na prostej. Nie masz pan pojęcia zielonego o zespole poniekąd były długi był zespół nie ma długu nie ma drużyny nie słucha pan ludzi jak mówią o zmianie trenera ,który jak pan nie ma bladego pojęcia o prowadzeniu ekstraklasowego zespołu i tyle w temacie.
Panie Prezesie!
Niech Pan nie zostawia tego klub. Niestety trener się nie sprawdził. Trudno, takie ryzyko.
Ten sezon sportowo stracony, gorszy niż w ubiegłym roku. Ale najważniejsze, że sprawy poza sportowe wychodzą na prostą!
Czy naprawdę dziewczyny nie wygrają już żadnego meczu?Tak to wygląda.
Pisałem, że runda playout będzie trudna, ale nie spodziewałem się, że po trzech kolejkach nie będziemy mieli choćby punktu.
Dziewczyny proszę skutecznie walczyć o punkty!!! Powodzenia!!!
Hej Ruchu nasz, pokaż jak grasz, gdy upadnie wstań, nie poddawaj się my wspieramy Cię!!!
W & R
Panie Prezesie proszę nie słuchać głupków, ja tam wierzę w plan i progres, bo domyślam się w jakiej kondycji był klub po poprzednikach... Mądry człowiek wyciągnie wnioski, wywali trenera i jego "gwiazdy", które niestety się niebsprawdziły i na nowy sezon postara się poskładać to na nowo i lepiej.
A co do meczu to do roboty Laski, sezon się nie skończył do wakacji jeszcze trochę... Więcej ambicji, dajcie kibicom się pocieszyć.
też jestem mocno wkurzony na postawę drużyny w fazie play-out. jednak liczę na to, że ten i kolejny rok jest okresem przejściowym i będzie wkrótce drużyna, która spokojnie będzie walczyła w pierwszej 6-tce a może i wyżej. Gdzie "Relax" będzie "niezdobytą twierdzą". I wierzę, że takich czasów doczekam.
Drogie Panie ! Głowy do góry i walka do ostatniej minuty !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!