metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
LUQ LUQranga16.08.2014 20:02

ja jestem w 1000000000% na NIE NIE NIE

72

97-300 97-300ranga16.08.2014 20:36

Poroniony pomysł.

54

kibic ~kibic (Gość)16.08.2014 22:02

jestem na tak, piotrcovia istnieje ale jeśli chodzi o niektórych kibiców to wstyd ich nazywać "kibicami" opite menele spod żabki (nie mówie o wszystkich tylko o połowie)

210

widz ~widz (Gość)16.08.2014 23:38

za to małolaty/kibice(?) Piotrkowianina pokazali klasę w ostatnim meczy sezonu z Nielbą - ŻENADA to najdelikatniejsze określenie

60

assa ~assa (Gość)17.08.2014 00:05

"kibic" napisał(a):
jestem na tak, piotrcovia istnieje ale jeśli chodzi o niektórych kibiców to wstyd ich nazywać "kibicami" opite menele spod żabki (nie mówie o wszystkich tylko o połowie)

Chcesz powiedzieć,ze to o kibicach PIOTRCOVII zdanie wyraziles?Chyba zartujesz!!! 100 razy wole kibicow PIOTRCOVII niż tych szczeniakow z PIOTRKOWIANINA! Kilkunastoletnich-niepełnoletnich którzy wykrzykują słowa typu k... ch... itp. zamiast prawdziwego kibicowania!Bylam 3 razy na meczu chlopakow i więcej nie pojde bo mordoprucie nie jest mile dla ucha zwłaszcza jak siedzi się z klkuletnim synem i on ze strachu się trzesie.Kiedys obok siedziała mala dziewczynka(bodajże bliska kogos z Piotrkowianina) to plakala ze strachu,bo "kibice" dawali popis. I jeszcze mam zaplacic 10 zl? Nie,dziekuje.

71

sklave sklaveranga17.08.2014 07:11

No a gdyby tak wszystkie kluby sportowe zjednoczyć. To dopiero byłoby rewolucyjne posuniecie? Tak nawet nie było za komuny. Jedna dotacja i po problemie dla prezydenta.
Więcej na stronie:http://sklave.manifo.com/

60

kosodrzewina kosodrzewinaranga17.08.2014 10:06

Doskonale znam i Tomka i działaczy piotrcovii z Witkiem na czele i powiem tak .Plan ten jest mi znany od lat i doskonale wiem jaki jest jego cel (swego czasu piotrkowianin się z tym nawet nie krył)chodzi o polaczenie wchloniecie i w końcu zlikwidowanie piotrcovii bo jak to twierdza działacze piotrkowianina -pilka reczna tak ale tylko meska.Jesli piotrcovia się zgodzi to będzie jednoznacne z jej koncem!!!

123

Cieć ~Cieć (Gość)17.08.2014 10:19

Zlikwidowac ! Łysek wywalić.

61

wkurzony ~wkurzony (Gość)17.08.2014 10:20

Zgadzam się z kosodrzewiną w 100%. Patrząc na te budżety można dojść tylko do jednego wniosku.Drużyna z ekstraklasy ma prawie o połowe mniej pieniędzy niż I ligowa,która jak wejdzie nawet do ekstraklasy to nie ma tam żadnych szans/wyniki z 3 ostatnich lat/.Starania działaczy Piotrkowianina delikatnie mówiąc związanych z UM kombinują jak zagarnąć dotacje dziewczynom.Zgadzam się z Witkiem Kopertowskim,że może by sytuacje odwrócić i dać więcej dziewczynom i zacząć walkę o medale a na to je stać.Przecież to one reklamują nasze miasto ,a nie któraś tam drużyna w I lidze.

91

abc ~abc (Gość)17.08.2014 12:29

Gdyby Piotrcovia miała budżet Piotrkowianina to walczyłaby o medale i grałaby w europejskich pucharach. Trzeba zdecydowanie postawić na piłkę ręczną kobiet!

113

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat