W składzie Piotrcovii brakuje czterech nazwisk. Jakie są powody nieobecności? Kiedy dołączą do zespołu?
Już w ten weekend Piotrcovia zagra w kolejnym turnieju. Tym razem w Lubinie gdzie zagrają obok naszego zespołu drużyny Zagłębia Lubin, JKSu Jarosław oraz Galiczanki Lwów (kiedyś Piotrcovia grała z tym zespołem w europejskich pucharach, a bohaterką dwumeczu była Pani Mariola Michalak).
Dobrze ,że nie grał każdy z każdym bo Jarosław z pewnością byłby drugi.
Turniej całkiem ok, widać jeszcze spory brak zgrania drużyny. Mega na plus Jureńczyk i Grobelna.
Na tle mega mocnego Zagłębia dziewczyny grały dobrze, i mam ogromną nadzieję, że będzie walka o brąz, bo KPR bez Jakubowskiej to już nie ta sama drużyna.
I po czwartym miejscu obstawiałem z tym składem 5-te ,ale i to raczej mało realne,szkoda bo z ubiegłorocznym składem plus Asia Waga można było liczyć na 3-cie miejsce.
Dlaczego nie było relacji z ubiegłego tygodnia gdy wstydliwie przegrany był mecz Kielcami. Propaganda wali po oczach a namiastki sukcesu nie widac po tych meczach .Jak na dziś to w lidze 5/6 miejsce.
Nie to że się czepiam, ale nagroda dla najlepszej bramkarki to chyba dlatego że z Piotrkowa... Maliczkiewicz duuuużo lepsza. Dużo.
Sarnecka? Ktoś chyba źle oglądał. Opelt broniła lepiej a najlepsza i tak była Maliczkiewicz.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!