ciekawi mnie za ile pan ziemba i minister antek sprzedali powiat i kto z pis konkretnie się sprzedał ? była niepowtarzalna okazja, można było spokojnie, na wyciągnięcie ręki przejąć ster
i to mnie bardzo intryguje, jeśli ktoś wie to bardzo proszę o komentarz
Ciężko od koryta ich oderwać, teraz to tylko szpital na tapecie będzie. Mam nadzieję że sejmik utnie pieniążki .
patrząc po radnych to teraz Wolbórz i Moszczenica przy udziale rozprzy porządzą
gratulacje Panie Starosto Wojtysiak , w panu nadzieja na pogonienie pis . niech pan pogodzi całą opozycję antypisowską zjednoczy i do wyborów parlamentarnych poprowadzi. pozdrawiam i trzymam kciuki.
pan Piotr to swój chłop i spokojnie ograł pisowską niekompetencję powiatową
ale żal pisowcom ściska 4 literki hihi W końcu ktoś młody i ambitny będzie starostą
do ciekawy . pis miał 8 radnych a pozostali 13 . żeby rządzić trzeba zawrzeć koalicję. wojtysiakowi to się udało bo widzą w nim porządnego wykształconego i doświadczonego kandydata na starostę . w porównaniu z niekompetentnymi kandydatami pis. proste
W szeregach PIS jest zdrajcą, zobaczymy kto zostanie vice wtedy prawda wyjdzie na wierzch
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!