metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)02.01.2018 22:09

Żadnych wyborów nie wygracie ????

43

gość ~gość (Gość)02.01.2018 22:11

PIS i rozwój, ale beka! PIS to zacofanie i ciemnota :(

83

Włos się jeży ~Włos się jeży (Gość)02.01.2018 22:40

20

gość ~gość (Gość)02.01.2018 17:58

Wojciech to może do Emiratu Niemieckiego się wyprowadz.

128

gość ~gość (Gość)03.01.2018 07:07

Przerost formy nad treścią, mądrala ekonomiczny się znalazł, co to skończył jedną z najgorszych politechnik w Polsce a mieni się ekspertem ekonomicznym. Tylko takiego już mamy w postaci Ryszarda od Sześciu Króli. Co to się porobiło że te EPI tak pcha się na włodarza EP,czyżby trzy źródła dochodu nie wystarczały panu? A sympatia od pani M.z Radomska też nie taka, raczej lipna,co za strata ;)

53

gość ~gość (Gość)02.01.2018 20:37

Piotr Grabowski hmmm kim jest skromnym człowiekiem który w pis jest dla idei a dieta ach na drobne wydatki rada nadzorcza ach też niby nić mimo że pis w opozycji no i praca w Łodzi za kilka naście tyś zł ale to nic jemu przyświeca tylko idea ważne żeby mi żyło się dobrze.

224

Witek ~Witek (Gość)02.01.2018 20:38

Powiem tak głosowałem na PIS bo wydawało się ,że ta partia jest normalna pro społeczna ale to co teraz się dzieje to wiele osób jest rozczarowanych . Reforma sądownictwa tak jak najbardziej i 500+ ale tu już popełniono błąd bo program powinien powiązany być z zatrudnieniem a do tego tworzy się nowe stołki kiedy tym programem powinien się zająć ZUS. Reszta spraw jest utrwalane po PO tak jak ustawa 1066 i jej pochodne dodatkowe uchwalone przez PIS Drogie OC i niemożliwość wyrejestrowania pojazdu kiedy się chce to skandal i choćby dlatego więcej na tą partię nie zagłosuje. Auto to moja własność i moje pieniądze a nie daje się złodziejom zarabiać na własności Kowalskiego. PIS tworzy państwo policyjne inwigilacja na każdym kroku a na to mojej zgody nie ma a do tego okupacja Polski przez obce wojska .. Przyjaciół szuka się blisko a wrogów daleko a PIS robi wszystko na odwrót i na koniec to zalew Ukraińców mieszkają już wszędzie i odbierają nam pracę . Do tego za zatrudnienie obcego pracodawca dostaje 800 zł od łebka i co najgorsze to emerytury dla Ukraińców dożywotnio za parę miesięcy pracy u nas a jej wysokość to 1000 zl brutto . Nas sie okrada na każdym kroku ale dla obcych jest kasa i czasem się zastanawiam czy to nasz Polski rząd czy może jacyś namiestnicy obcego kraju

247

oko ~oko (Gość)03.01.2018 08:17

Psy szczekają, karawana idzie dalej

151

wojciech ~wojciech (Gość)02.01.2018 17:52

niech sobie przypomnę ile to ostatnio wyborów uzupełniających przegraliście pisiory ? Aha, wszystkie, no tak ! no to szykujcie się na kolejne ! ludzie mają was dosyć po dwóch latach ! pa pa !

2918

jaki taki ~jaki taki (Gość)03.01.2018 11:59

pan strażnik miejski już się zaczyna kręcić koło pisowców coś w tym musi być chorągiewka szkoda mi ciebie kolego

105

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat