KONSEKWENCJE??? Zapewne przeprowadzono z panem strażnikiem rozmowę wychowawczą z której notatka wylądowała w niszczarce :). Panie Komendancie w jaki sposób ukarał Pan swojego podwładnego? Jako płatnicy waszych niemałych pensji mamy prawo do takiej informacji!!!
fotoradar moim zdaniem stoi nieprawidlowo i na miejscu osoby ktora dostanie zdjecie z dnia w ktorym nagrano film. Wysyłam bym SM na odpowiedz odnosnie prrukzyjecia mandatu lub wskazanie osoby: powyzszy film zgrany np na plyte CD i ksero isntrukcji fotoradaru ad9t (www.dompokus.pl/fotoradary/AD9duza.pdf) a dokladniej 11 strona instrukcji.
a ten straznik to akurat wyjatkowo pracowity straznik w szczegolnosci w sobote na gieldzie jak lata i proponuje mandaciki platne na miejscu
pewnie pol twojej rodziny tam pracuje dlatego zal ci jest likwidowac straz miejska
Straż Miejska powstała w innym celu niż nabijanie kasy do kasy miasta. Mamy Policje i ITD do tego!!! Zlikwidować Straż Miejską w Piotrkowie Tryb.
Panie komendancie!!! Bardziej naściemniać już się nie dało!!! mnie za spanie w pracy by wywalili z roboty, a następnym razem osobiście "ukradnę" bo Wy ze mnie zrobicie przestępcę wtedy, Wam to fotog..o i co(?), też się koleżkę zostawi w pracy???!!! chyba wczasy pod grusza żeście chłopakowi za karę zabrali
ten materiał filmowy - jest kompomitacją panującego od kilkunastu lat p Komendanta J Hofmana - Karać społeczeństwo, karać podwładnych- niech sam wyjdzie na ulice i zobaczy co twierdzą mieszkańcy tego grodu- Temu panu mówimy Pa pa- Wybory już blisko
Skąd wiesz, że biorą łapówki? Jesteś czarnym branym pajacem?
ten materiał to kolejny powód, dla którego należy zlikwidować instytucję tych darmozjadów i pieniądze zaoszczędzone w ten sposób przekazać na policję.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!