Bardzo dobry pomysł, mam nadzieję, że udało się zebrać sporo pieniążków i szkoda tylko, że władze gminy nie odwiedziły pikniku i to nieładnie z ich strony, bo czy lubią się czy nie z kimś to mało ważne jak jest cel imprezy szczytny
zazdraszczają poprostu, My już wiemy na Kogo głosy oddac przy wyborach na ludzi którzy sa aktywni i coś robia dla innych gratulujemy
Impreza zacna, atrakcji sporo na tak małym terenie. Wójt Dyzio niestety pozazdrościł sukcesu i wieczorem gdy było ciemno dziwnym trafem nie zapaliły sie latarnie przy ulicy. dziwny zbieg okoliczności zważając na to iż w innych pobliskich miejscach działały. Ale najważniejsze że Laurze możemy pomóc wspólnie
tak trzymać Panowie murem za Wami stoimy...dobro wraca podwójną siła, Dyzio Duziuniuniu jesteś mały.
trzeba mieć klasę a Ci Panowie na scenie Ja mają i wielokrotnie to udowodnili tym razem zbiórka pieniązków super super super i prosimy o wiecej takich imprez
Panie Michale brakuje mi słów dla rzeczy które Pan robi mogę tylko powiedzieć DZIEKUJE MA PAN OGROMNE SERCE
A wiecie co jest najlepsze? że wszyscy zaangażowani w tą impreze ludzie robili to charytatywnie. widać, ze to stowarzyszenie nie jest na siłe, że chce się im działać i to się ceni. I troche wstyd przed gośćmi przyjezdnymi, że tak się rzucał brak przedstawicieli władz gminy. ale niech się wstydzi człowiek, który ma tyle możliwości- finansowych i ludzkich, żeby pomóc Laurze a nie zrobił NIC. Zal Panie Głowacki...ale można się juz spodziewać, że papugując jak zawsze zorganizuje jakąs akcję charytatywną. tylko tyle, że to nie o to chodzi.... i tu było to widać
chyba lepiej robić cokolwiek niż nie zrobic nic.tak uważam. oni co roku coś organizują i fajnie, że przy okazji zbierali pieniadze. a wysłać smsa nie każdy może
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!