metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
broda ~broda (Gość)24.03.2014 13:20

Chwilami zastanawiam się, czy epiotrkow nie przemianować etomaszow? Tam się tyle dzieje, co Wy na to?

92

Myśliciel Myślicielranga24.03.2014 14:23

"broda" napisał(a):
Chwilami zastanawiam się, czy epiotrkow nie przemianować etomaszow? Tam się tyle dzieje, co Wy na to?

Może, któryś "redaktór" pochodzi z Tomaszowa? Nie narzekajmy, bo ktoś wymyśli że należy na portalu umieszczać wiadomości z Piotrkowa Kujawskiego... przecież też epiotrków, prawda?

31

dami4n dami4nranga24.03.2014 18:56

tak dokładnie wiadomości z Tomaszowa Bełchatowa i innych miast powiatu piotrkowskiego a gdzie sam Piotrków chyba że u nas z wolna płynie czas :)

11

tik tak ~tik tak (Gość)24.03.2014 23:35

...jaki tu spokój lalala.... nic się nie dzieje lalala...

"dami4n" napisał(a):
Piotrków chyba że u nas z wolna płynie czas :)

Eeeee...... Tu są wszyscy szczęśliwi i nikt czasu nie mierzy... ;-)))

20

Piotrkowianin Piotrkowianinranga25.03.2014 13:11

"dami4n" napisał(a):
wiadomości z Tomaszowa Bełchatowa i innych miast powiatu piotrkowskiego

Że co proszę? To już nie ma powiatu tomaszowskiego i bełchatowskiego? :DDD

00

yanek ~yanek (Gość)28.03.2014 11:33

Nie rozumiem dlaczego ludzie nie zakładają alarmu z czujnikiem pożarowym?! Ja mam taki czujnik przy systemie alarmowym, opłacam tylko 20 zł miesięcznie składki w Krajowej Sieci Alarmowej Sztabu Ratownictwa i śpię spokojnie. Wiem, że jeżeli zacznie się dymić to natychmiast będzie alarm i zaraz przyślą straż pożarną, a przy okazji przez całą dobę pilnują czy ktoś nie włamał mi się do mieszkania.
http://www.ariadna.pl/home/

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat