Czekam od dłuższego czasu na tematy typu "Jan Kowalski" dostał mandat za parkowanie , kierowca był trzeźwy.
Mam informacje dla buraka z czarnego bmw o numerach EPI 4VA4,twoje dzisiejsze wyczyny ok, 15.30 (jazda w lewo z pasa dla jadących wprost Armii Krajowej/Piłsudzkiego oraz prawie potrącenie pieszych na przejściu Piłsudzkiego/Sienkiewicza) zostały nagrane na kamere a film zostanie przekazany policji.
Mam nadzieje buraczany łbie,że zabiorą ci uprawnienia na 3 miesiące.
A cóż to za Lanosik na EP jakieś dwa tygodnie temu wbił się w słup czy tam drzewo na ul. Słowackiego i taka cisza???
http://www.epiotrkow.pl/news/BMW-dachowalo-na-ul.-Karolinowskiej-,23752 Jak EP cuda wyprawiają to jest dobrze???
EP nie dość, że nie potrafią jeździć to jeszcze mają problemy z chodzeniem po chodnikach.
To, że kierowca był trzeźwy upoważnia do stwierdzenia, o ignorowaniu zasady ograniczonego zaufania. Gdyby tak wszyscy trzeźwi kierowcy mieli bezkarnie potrącać nietrzeźwych pieszych to w ciągu roku bezrobocie spadłoby do zera.
ile jeszcze lat sidorkowa bedzie do tekstow dodawac nieaktualne foto . obaj policjanci st.pos i sierz. obecnie juz obaj sierz. szt. i siedza w starej astrze co juz na zyletki poszla...niema w komendzie aparatu by fotki nowe pstryknac?
Ale po co nowe fotki jak są stare ? Kto łaskawie ruszy dupe żeby je zrobić ? nikt a dlaczego ? Przecież wiadomo , że lepiej iść na kawę niż się wysilać , i wy redaktorzy pewnie jeszcze narzekacie że macie zbyt mało płacone a wam się w dupach poprzewracało i w większości głupoty piszecie !!! i założe się że pewnie to usuniecie żeby wam reputacji nie psuło.
~dzicz z wioch ale z Ciebie bystrzach tylko że ten filmik możesz sobie w buty wsadzić to nie jest takie proste jak Twój ciasny umysł może sobie wyobrazić (żeby nie było nie mam BMW :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!