3 lata, za nasze pieniądze? przy*ebać mu płytą chodnikową, miałby nauczkę.
gnida, katolickie wychowanie = witamy w największej sekcie zaraz po Islamie.
dewiant! a tak na marginesie, w kościele może księżulkowie zaczęliby wbijać do głów parafian,że zwierze jak człowiek to żywa istota, która czuje. A nie srulenie o eutanazji, aborcji, in vitro.tak jakby to było najważniejsze.Może trochę ponauczać ludzie.A jak na wsiach jest, z całym szacunkiem do mieszkańców wsi,ale tam księża mają naprawdę pole manewru aby otępiać ludzi a ile właśnie jest przemocy względem zwierząt na wsiach.z resztą nie tylko na wsiach.
Jakie miasto tacy mieszkańcy. Przybić jajami do budynku i niech ludzie patrzą.
Najłatwiej a zwierzęciu lub na dziecku się wyżyć!!! Prostak...mam nadzieje że się z nim rozprawią!!!
A ty do jakiej sekty należysz? Już wiem, jesteś satanistą.
jak w temacie.. Na pewno ktoś widział lub zna tego kolesia. Wrzucajcie tutaj na forum. Najlepiej jakieś namiary, może nazwisko, adres lub dzielnica. Internet przegląda baaaardzo dużo ludzi... i są to baaardzo różni ludzie... hehe
To pięknie potwierdza moją teorię, że słowne tłumaczenia docierają tylko do ludzi inteligentnych, zaś perspektywa wpi****lu dociera do każdego. Dlatego postulat powrotu do kar cielesnych jest jak najbardziej uzasadniony. Zwróćcie uwagę: przestraszył się użycia siły mimo upojenia alkoholowego!
Dobrze kombinujesz. Jedynym remedium na sadyzm jest czysta i brutalna przemoc.
I za takie coś tylko 2,3 lata!!!
A jakby to był człowiek to od razu 25 lat lub więcej.
Czasem można wstydzić się nazywać siebie człowiekiem.
Brak słów....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!