Dzis moj syn mial mecz w pilke reczna.Rozgrywki dzieciakow.Skad sa ci sedziowie brani ,to ja nie wiem.Sytuacja z meczu.Piotrkowianin stracil pilke,sedzia pokazuje,ze pilka w druga strone ma isc a drugi sedzia podnosi rece w gescie zwyciestwa dla Wielunia.No noz sie w kieszeni otwiera.
Pewnie dopiero po meczu doniesli hihi, w takich ligach ciekawe ilu pilkarzy gra po kielichu, badz jeszcze wczorajszym jak sa
Wszyscy wiedzą jak goszczą się w Mierzenie :) Tempa meczu potem nie wytrzymał ;)
Kiecy udało się uciec ale myślę że miał tyle samo alkoholu w organzmie co kolega przecież to Mierzyn.Tam na trzeżwo się nie gwiżdze.
w Mierzynie każda okazja jest dobra, żeby się napić, nawet mecz. Znając ich możliwości to pewnie później była impreza na sali z tej okazji.
Czy grożą mu jakieś konsekwencje ze strony Policji? Pytam serio, czy pijany sędzia jest jakimś zagrożeniem w życiu społecznym?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!