Nie wiecie ale wypowiedzieć się musicie ten mężczyzna nie jest jej ojcem i nie doszukujcie się zrobił ją jak miał 17 lat albo inne gówna wyssane z palca.
Widzicie do czego doprowadza zakaz handlu alkoholem w nocy . Wypilby w nocy to by poszedl spać ,a ,że musiał pić w dzień to i dużo czasu na glupoty miał
Nie bronie nikogo ale majac 3 promile terz bys nie pojechał autem ale najgorzej mnie drażni jak ktos obrarza rodziców którzy od jakiegos czasu spoczywają na cmentarzu Pamietaj nietykaj zmarłych rodziców
Hehehe widziałem jak debil skasował ogrodzenie na Garncarskiej przy Strawie ,nie mógł wyjechać 😎 gdyby ktoś szedł tym chodnikiem pewnie by go zabił . Cóż za metody wychowawcze 😱 może córka się nauczy czego nie robić ! I co grozi za jazdę po pijaku 😠😠😠 odwiedzi "tatusia" w więzieniu w ramach dalszych nauk pod tytułem " Jakim kierowcą nie należy być "
Piotrkowianie coraz bardziej mnie zaskakują jeszcze trochę i będą lepsze newsy niż z Tomaszowa .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!