metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
btp ~btp (Gość)30.06.2014 14:49

nie bylo prawka :) także nie zabiorą:)

30

żaku ~żaku (Gość)30.06.2014 10:52

było sobie prawko, jeździło się autkiem. Wystarczyła słaba wktętka typu potrzymaj mi piwo i wszystko poszło się je***!

21

tester ~tester (Gość)30.06.2014 11:21

Widzialem ten wypadek.Nic nie jest napisane o udziale policji,ktora moim zdaniem byla posrednim sprawca wypadku.Oni bowiem gonili to auto z duza predkoscia.Kolejna manipulacja informacja.

82

Piotrkowianin Piotrkowianinranga30.06.2014 21:04

Ciekawe, kiedy zostanie naprawiony potłuczony sygnalizator na południowo-wschodnim narożniku tego skrzyżowania? 42 godziny to za mało?

20

Maciekk ~Maciekk (Gość)30.06.2014 23:10

"tester" napisał(a):
ktora moim zdaniem byla posrednim sprawca wypadku.

puknij się w głowę. Nie zatrzymał się do kontroli, miał promile i uciekał. nie szukaj dziury w całym

01

AAA ~AAA (Gość)01.07.2014 12:07

nikt nie uciekał.

20

tester ~tester (Gość)01.07.2014 14:56

Uciekal bo go gonili.Mogli go zlapac gdzies na obrzezach a nie w centrum.Jak nie widzieliscie to sie nie madrzyjcie.A czemu nie ma informacji o poscigu w tekscie artykulu?

10

kit ~kit (Gość)01.07.2014 15:55

Owszem uciekal.Gdyby nasi szeryfowie mieli odrobine oleju w glowie to zlapaliby go w bezpieczny sposob.Ale do tego trzeba myslec,a ich tego nie uczyli.

10

kauhb ~kauhb (Gość)03.07.2014 10:08

Nikt nie uciekał. Wymusił pierwszeństwo i kierowca berlingo wjechał mu w tyłek.. Też to widziałem i jakoś inaczej mam wyobrażenie o tym wypadku. A co do kierowcy mondeo chłopie 31 lat a jak dziecko. Że bez uprawnień to jestem w stanie zrozumieć, ale po pijanemu? Dobrze, że ten wypadek skończył się tak, a nie inaczej bo mogło się to dla Cb źle skończyć. Mam nadzieję, że wyciągniesz wnioski z tej sytuacji...

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat