Ja bym takiemu zabrała prawko i żeby nie miał prawa zrobić juz nigdy prawka kara kare każdemu kto raz wsiadzie za kółko jak raz wsiadł to drugi raz tez
sprawca tam gdzie mu nie pomogą , a dziecko tam gdzie bedzie dobrze i beda robic co w ich mocy.
Nie kilkanascie metrów przejechal tylko prawie kilometr,wiec piszcie rzetelnie.Szkoda dziecka i jego tez bo przez głupote zmarnował sobie pół życia.Oby dwoje wyszli cało i wszystko było dobrze.W tamtych rejonach to każdy prawie jeździ pijany.
Dla takich osób najlepsza kara była by chłosta na rynku i w gazecie podane dane i zdjecie i opis tego co zrobił. Do tego 2 tys godzin cieżkich prac. Bo wstyd jest najlepsza kara. A co jak by wpadl w depresje lub chcial sie zabic po publikacji. Mogl idiota wczesniej pomyslec co robi
No i co teraz? Pójdzie do pierdla na 3-5 lat i wyjdzie wcześniej za dobre sprawowanie. A to wszystko na nasz koszt.
Obóz pracy na pół życia i odszkodowanie dla ofiary!
Ludzie!!! piszecie że wszyscy tam tak jeżdżą i nic z tym nie robicie? dość myślenia ja się nie wtrącam, ja tego nie zgłoszę na policję może nic się nie stanie, a co jeśli się coś stanie. Wszyscy po fakcie mądrzy i dużo mają do powiedzenia a gdzie byliście wcześniej? czemu nikt tego nie zgłosił. Przestańcie litować się nad pijakami za kółkiem, jeśli widzimy że ktoś pijany wsiada za kółko i pozwalamy na to a potem jest wypadek to jesteśmy współwinni zrozumcie to w końcu. Nie żałujcie "bo to znajomy, bo to dobry człowiek i raz mu się zdarzyło" itd. NIE!!! Co z dziewczynką?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!