U nas na wsi to skupiska robią wódkę się piję.
Policja nic tym nie robiła i nie robi.
Przepraszam, czy ja dobrze zrozumiałam? Ledwo trzymający się na nogach ojciec i mąż wsiadł za kółko?? gdzie miała oczy ta kobita? Ludzie, co wy w głowach macie??
Gnoja jestem za tym on zrobił coś takiego dla niego to samo odstrzal
Dlaczego oni się przemieszczali? Przecież jest okres kwarantanny gdyby zostali w domu nie doszło by do tego.
Kara powinna być też dla pasażerki pijanego kierowcy pozwoliła pijanemu jechać i dwie osoby zginęły karać dotkliwie
Jak długo jeszcze tekturowe "państwo" będzie tolerować pijaków w samochodach ? ? ? Bo te dotychczasowe kary są śmieszne ! ! !
Głupota i bezmyślność ludzka nie zna granic. Pasażerka passata powinna odpowiadać za współudział!!!!!!
Bez litości dla takich bandytów!!!
Nie wyobrażam sobie wsiąść do samochodu, i to z dzieckiem, gdy kierowca jest pijany. 2,8 promila to dawka śmiertelna dla normalnego człowieka. Ten jak widać musiał wsiąść za kółko nie pierwszy raz. Recydywa, tylko zawsze się udawało...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!