Znowu BMW znowu wieś znowu pewnie dres i znowu pewnie patologia.. 19 lat i dziewczyna w ciąży..
Słuchaj ten 19 latek to ostatni kretyn a od dziewczyny to się odwal ! przedstaw się to sobie inaczej pogadamy !
Ja nie jestem jakimś anty fanem BMW (osobiście wole starego mercedesa od starego BMW). Ale stare tylko napędówki bez żadnej kontroli trakcji etc sprawiają problemy niedoświadczonym kierowcom a jak dojdzie do tego brawura to już w ogóle. Wypadki bedą się zdarzać dopóki brawura nie zniknie z naszych dróg.
Fakt.. Chłopak kretyn, ale dziewczyna o tym dobrze wiedziala także wiedziała z kim do łóżka idzie. wychowa teraz dziecko bez ojca ;]
Jesteście porąbani jacyś.?! Chłopak został podpuszczony, a że posłuchał to Jego wina można przyznać ale zależało mu na dziewczynie i na dziecku. Jak nie znacie to się nie udzielajcie !!!!
Szkoda, że nie myślał o dziewczynie i dziecku okradając cala rodzinę. Znam więc się udzielam ;)
Przepraszam, ale co ma do tego jego sytuacja rodzinna czy ktoś go "podpuścił" czy nie?! Wsiadł po alkoholu do auta i za to najwyższy wymiar kary-nie ma przebacz za głupotę i brak odpowiedzialności trzeba odpokutować,amen
To niegodne uczucie jest mi obce,zwłaszcza w przypadku sta;-)rych BMW pilotowanych przez nieodpowiedzialną "młodzież"
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!