Nikt nikogo nie podpuścił jechałem z nim to lepiej wiem a wy piszecie i nic nie wiecie jaka była sytulacia
prawda był pijany i głupi ale znam go osobiście dał sie idiota podpuśćic to ma szkoda mi tylko jego dziewczyny któa jest w ciąży :(
Byłoby Tico, byłoby po problemie... A tak, znowu będzie się człowiek zastanawiał, czy ten "młody inteligentny człowiek z wyobraźnią i ważnym prawem jazdy oraz wykupionym OC" będzie jechał trzeźwy z dopuszczalną prędkością...
ten 19 latek i ten 20 latek to idioci jak można jezdzić po pijanemu a jak by kogoś zabili to co w tedy...
Akurat kierowca nie był z Moszczenicy i również nie posiada prawa jazdy.
Czy ja wiem, czy dobrze? W przypadku tico taki pijany kretyn mógłby raz na zawsze zostać wyeliminowany z ruchu.
dobrze ze to bylo bmw a nie tico. przynajmniej zyja.
Jazda po pijaku to niestety plaga na terenie całego kraju..I taki osobnik ma na to przyzwolenie. Opamiętanie przychodzi (na chwilę) dopiero jak dochodzi do tragedii.
Pijani osobnicy powinni mieć dożywotni zakaz kierowania pojazdami. Złamanie zakazu to kiblujemy i tyle. Ile osób by żyło gdyby nie tacy "bohaterowie". I nie pisać nic o tym, że był "wczorajszy" itp. To nie ma żadnego znaczenia.
zazdrościć to tam nie było czego, mam na myśli 20-letnie bmw e36 ktore rozbili
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!