Przecież większość tirowców jeździ wypita albo napakowana. Gołym okiem widać, jak straceńcy jadą. Alkomatu nie trzeba.
widzę że do osądzania żeś pierwszy! że akurat nasi wschodni i południowi sąsiedzi jezdzą na 2 gazach to nie znaczy że i nasi kierowcy jezdza na 2 gazach, nie osądzaj wszystkich od razu, wiadomo znajdzie się jakiś Polak który jezdzie po kilku ale nie każdy ! wiec ochłoń troszkę
Jaki mądry się znalazł. Tak właśnie ciemniaku powstają stereotypy. Praca jak każda inna - a gdyby prawo było by inne i karało ich szefów to oni tez by tak się nie spieszyli.
A pijani są wszędzie i w osobówkach i TIR-ach, a i pijany lekarz też się znajdzie. Więc się nie wypowiadaj jak nie masz nic mądrego do powiedzenia. A praca kierowcy do lekkich nie należy - spróbuj siedzieć w kabinie tydzień czasu i kręcić tyle kilometrów takim zestawem. Dasz radę - wątpię cwaniaku.
Podziwiam H2O za treść, formę i głupotę jego wypowiedzi.
Jeden komentarz już napisałem ale się nie ukazał więc zachowam go dla siebie, a o przedmówce pozostaje mi jednie się modlić żeby zmądrzał.
ACTA już działa czy e piotrków tak mocno ogranicza wolność wypowiedzi ? Czemu moje komentarze nie są publikowane
kamil@kolo45.pl
Zmień ksywkę na "lewy".
no może chłopakowi padło i chciał się dogrzać :D
A w Piotrkowie nie ma żadnej akcji paliwowej >?? Opoczno Radom robią akcję 28 stycznia z całą Polską a w Piotrkowie nic ???> Może zablokujemy krajową 12 :D
Coś w tym jest...
Żyjemy w wolnym kraju, każdy może wypowiedzieć swoje zdanie.
I niech każdy wykonuje swoją pracę rzetelnie - to "stereotypy" nie będą powstawać!
Trudna,ciężka praca to nie przyzwolenie na picie wódy!
Nie sa publikowane?
Połowa wpisów w tym wątku to twoje krzyki...;-)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!