metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
olek ~olek (Gość)13.12.2012 13:21

Nie ważne czy był pijany-został potrącony na przejściu dla pieszych.

00

1z2z3z4 ~1z2z3z4 (Gość)13.12.2012 14:41

Cytuję:
~olek (Gość)1 godzina temu, 13:21
Nie ważne czy był pijany-został potrącony na przejściu dla pieszych.

A g.... prawda. Widziałeś kiedyś wtargnięcie pieszego na pasy ? Pewnie nie a zjawisko takie istnieje. Do tego młody był pijany a to oznacza ograniczone zdolności oceny sytuacji ! Pomyśl trochę...

00

kierowca ~kierowca (Gość)13.12.2012 14:53

piesi zapominają że samochód ma silnik , pieszy zatrzyma sie w jednej sekundzie, kierowca nie zatrzyma samochodu w jednej sekumdzie, jak naciśnie na hamulec to i tak samochód jeszcze jedzie zanim silnik nie zgaśnie-to do matołków którzy tego jeszcze nie rozumieją

00

zet ~zet (Gość)13.12.2012 19:18

i znowu alkoholowy news z tomaszowa....

00

ralfff7 ~ralfff7 (Gość)13.12.2012 23:31

Jeszcze nigdy nie było żadnej pozytywnej informacji z tomaszowa.[

00

Bzyy ~Bzyy (Gość)14.12.2012 09:44

Bo to jest patologiczne miasto i ludzie też :)

00

P51 ~P51 (Gość)14.12.2012 12:06

"Bzyy" napisał(a):
Bo to jest patologiczne miasto i ludzie też :)

Ten komentarz też ;->
I spłodzony przez reprezentanta - przynajmniej frakcji "marud".

00

Resident_ of_the_old_Town Resident_ of_the_old_Townranga14.12.2012 13:57

"P51" napisał(a):
Ten komentarz też ;->
I spłodzony przez reprezentanta - przynajmniej frakcji "marud".

A powiedz mi człeczku jaki jest twój komentarz ? bo na chwilę obecną on nic nie wniósł. Z tego co widzę to twoje wypowiedzi składają się tylko "marudzenia" na pozostałe komentarze. Jeśli dysponujesz wiedzą na dany temat to wypowiedz się konkretnie i nie wytykaj innym czegoś co sam sobą reprezentujesz. Każdy ma prawo do wolności słowa.
Tyle z mojej strony

00

P51 ~P51 (Gość)14.12.2012 16:41

"Resident_-of_the_old_Town" napisał(a):
Tyle z mojej strony

To mi wiele mówi...
Nie chce mi sie z tobą gadać.

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)14.12.2012 20:10

"kierowca" napisał(a):
kierowca nie zatrzyma samochodu w jednej sekumdzie, jak naciśnie na hamulec to i tak samochód jeszcze jedzie zanim silnik nie zgaśnie-to do matołków którzy tego jeszcze nie rozumieją

Ja tam kierowcą nie jestem, ale o ile mi wiadomo, to silnik nie musi "zgasnąć", aby samochód się zatrzymał. Ba, samochód może nawet szybko jechać bez uruchomionego silnika...
Jedyne z czym masz rację to to, że samochód ma drogę hamowania, która zależy od jego masy, prędkości i wartości siły hamującej. I piesi i kierowcy powinni o tym pamiętać.

Komentarz był edytowany przez autora: 14.12.2012 20:11

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat