To weź go sobie do domu i pielęgnuj...;->
Kreatur tych nie wolno nazywać ludżmi. Nie zasługują nawet na miano zwierząt. Zwierzęta nie zabijają dla zabawy. Chciałbym kiedyś zobaczyć takie kreatury w ZOO na wybiegu dla lwów. Te biedne koty tak się nudzą. Miałyby trochę rozrywki i na karmie by się zaoszczędziło.
Poplątaliście, niektórzy, rzeczy i zjawiska.
Do tej osoby, która pisała o niedojadających dzieciach: Weź się i zastanów, co ma niedojadanie dzieci do wyrzucania ufnego psiaka przez okno w pijanym widzie.
Czyli co, mądra panienko/paniczu? Najpierw załatwmy sprawę dzieci, potykając się o truchła psiaków z przetrąconym przez dobrych chrześcijan karkiem, a później litujmy się nad zwierzakami?
Myśl; myślenie nie kosztuje, jakkolwiek jest bolesne.
A może lepiej symultanicznie? Bo nie wychowasz społeczeństwa "po kolei". Spróbuj "po kolei" ugotować obiad. Najpierw wstaw ziemniaki i z niepokojem patrz, kiedy się ugotują. Odcedź i zostaw. Potem rozklep kotlety, namaść przyprawami. Upanieruj uprzejmie i usmaż. Teraz weź się za sałatkę. Jak już skończysz - powiedz mi, ile Ci to czasu zajęło, jak smakował obiad i co z tego wynika.
Całuję.
Szkoda tylko zwierzęcia. Brak mi słów, na to by opisać taką nieodpowiedzialność i głupotę. Mam nadzieję i wierze w to że sprawca poniesie karę za swoje czyny.
To zwyrodnialcy, jak tak można. Z nimi powinno zrobić się to samo! Też zrzucić ich z piętra i to niekoniecznie pierwszego. Zero tolerancji dla takich "ludzi", jakoś alkoholików nie jest mi szkoda.
Zero litości dla takich zwyrodnialców. Takiego alkoholika trzeba gnębić i też wyrzucić go z piętra, może nawet wyższego niż pierwsze. Taki gad powinien bardzo cierpieć! Szkoda tego pieska.
No niestety...
Od dawna zauważam,że najchętniej i bez zastanowienia psy do domów bierze najpospolitsza żulia...Sami nie zawsze mają co do gęby włożyć, ale udają "miłośników" zwierząt.Ale na papieroski i wódę jakoś zawsze im starcza...A potem balanga i co pod reką leci za okno - puste flaszki, puste pudełka po papieroskach i ...szczeniaki...
Ja bym sama tego alkoholika wyrzuciła teraz z pierwszego piętra. I wcale nie byłoby mi szkoda, gdyby się zabił
"Sprawę wyjaśniają tomaszowscy policjanci" - no... proszę, co tu wyjaśniać, na litość boską!!!
Powinni zostać osądzeni w trybie natychmiastowym - proces powinien już się odbyć, a nie teraz "sprawę badają policjanci", później "sprawę zbada prokuratura", następnie "w sprawie wypowiedzą się biegli".
No ludzie, co to jest!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!