no wreszscie !! 1 z panów listonoszy nosił listy na sienkiewicza , nosił w cudzysłowu , bo listy albo były odsyłane albo trzeba było odbierać na poczcie !! , byłem osobiście na poczcie i zgłaszałem całą sytuację , i podkreślałem że nie rzadko jak już listonosz łaskawie zawitał do domu było czuć woń alkoholu !! poczta nic z tym nie zrobiła !!
Co Wy wiecie. W Tomaszowie to dopiero piją. Z kierownikiem M. na czele.
Standard! Nieustannie wrzucają awiza, na których napisane jest, że gabaryt przekracza wymiar skrzynki... a na poczcie "paczka" wielkości a6... awiza wrzucane dzień później,wypisane na wcześniejszy dzień... nawet sie nie fatygują by dojść do drzwi z poleconym. Od razu awizo! Można zgłaszac do woli a i tak 0 reakcji.
Pseudo naczelnik, pseudo inspektorzy , zamiatanie pod dywan się tak kończy.
No to nie dziwota, że giną przesyłki. Najgorsze jest to, że kierownictwo poczty w Piotrkowie toleruje takie praktyki.
To teraz wiem dlaczego mi list zagonił i to nie pierwszy raz nie są w stanie donieść albo pod inny adres i też na ulicy gubią.
super brawo PiS wreszcie dobra zmiana popieram działania powinni wszystkich sprawdzać którzy pracują w spółkach skarbu państwa bo my ich utrzymujemy z naszych podatków i innych danin mam nadziej że będzie więcej niezapowiedzianych kontroli podległych miastu firm które wykonują różnej maści zadania dla miasta i gmin . ZACZYNAM CZUĆ SIĘ BEZPIECZNIE W NASZEJ PIĘKNEJ MATCE ZWANĄ POLSKĄ....
Ale sensacja .moj to po drodze w rynku mi kupi zawsze jak go poproszę i se walniemy. Cytrynke
{ Do - lara} Nie masz pojęcia to nie zabieraj głosu sam kiedyś pracowałem 10 lat w poczcie i wtedy były pieniądze premie to na dzień łącznościowca i z rent były lewe pieniądze bo było tego sporo a dziś większość ma świadczenia na konta do tego nie wszyscy listonosze płacą pieniądze . Jak wspomniałem rejony dużo większe roboty po uszy i nie da się ogarnąć terenu w całości każdego dnia. Wiem co mówię kolega pracuje to wiem dokładnie jak jest chłop zasuwa bez premii jak inni . Obecnie wszędzie jest takie samo dziadostwo najlepiej jak by pracownik zapieprzał za trzech i w dodatku za darmo takich luksusów doczekaliśmy ale wkrótce skończą się rządy Solidaruchów gnębiący naród na każdym kroku. Jak widać nie masz wyobraźni o żadnej pracy jak ci urzędnicy z kontroli
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!