Podziwiam. Ja przy takim wyniku tracę kontakt z bazą a tu jeszcze kobita do pracy poszła w ramach poczucia obowiązku.
Nie dziwie się tej kobiecie, praca z ludzmi z ochrony zdrowia powoduje ciężkie uszczerbki na psychice. Chcą więcej ale kwitów nie mają, a jak ktoś ma to problem. A do nosa z takimi .....
A kto nie lubi wypić w robocie??Ja tam nieraz wale 3setki,piwo i nikt nawet po mnie się nie poznaje.
Dokładnie, popieram. Może ta dziewczyna potrzebuje pomocy, może jest w trudnej sytuacji. Takie ośmieszanie na forum w niczym jej nie pomoże. Wszelkie konsekwencje względem tej Pani powinny byc załatwione na terenie firmy...
Jak biurowa to nikomu nie szkodzi ale 4 promile to coś tu nie tak albo takie alkomaty mają jak radary. Normalnie żeby mieć tyle to litr na głowę mało a ta pani dotarła do pracy sama i żeby z rana tyle wyszło to trzeba z tydzień balować jak mój znajomy z rana zawsze był trzeźwy a alkomat pokazywał 4.5 ale ten każdego dnia pił to jeszcze można zrozumieć.
Od kiedy odwozi się do domu tu dołek z miejsca jest Czemu nic z tym nie zrobili
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!