Najważniejsza jest dla Was lokalizacja i zastanawianie się czy to centrum? Tragedie się odbywają na naszych oczach...2 promile, kobieta...MATKA.
Widziałem to zajście. Facet z którym była ta "matka" ledwo stał na nogach. Tragedia.
Alkoholizm matki ma wyjątkowo destrukcyjny wpływ na życie psychofizyczne i psychosomatyczne dziecka. Problemy można mnożyć. Ostatnie dane wskazują, że ok. 5 mln dorosłych Polaków to dzieci DDA. Zatem żarty geografa i biskupa są wyjątkowo cyniczne. Trzeba być odhumanizowanym palantem, żeby pisać takie brednie. Lokujące się w polu badań skutki picia rodziców są szokujące. Żal mi dzieci zamkniętych: w butelce wódki, ograniczonych szklanym denkiem i wypełnionym śmierdzącym zapachem trunku.
Dac jej 500+ bo nie wystarczy na kolejną wódkę. Dla osób chorych i samotnych to na sznurek dają by się mogły wyswobodzic z dobrej zmiany. Patologia, szkoda tylko dzieci
Ja też uważam,że centrum Piotrkowa to raczej stara część miasta, tj.m.in.starówka a nie blokowiska koló focusa.no ludzie,czy dziś za crntrum uważa sie galerie handlowe,które do zaoferowania miają nic innego jak sklepy?dobrze ktoś napisał "wiejskie centrum miasta"
Ona była z tymi dziećmi na placu zabaw. Towarzyszył jej bardziej pijany od niej chłopak. Jak tak można?
Pabie sam na sam ! zasami rodzina zastępcza jest lepsza i zapewni dziecku lepszy byt niż matka alkoholiczka.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!