A co to wypić sobie raz na kiedyś matka nie może; od razu znajdzie się jakiś kablarZ i podpiepszy, że ktoś sobie ździebko popił. Ta nowa ustawa o urzędniczym wtroncaniu sie do rodzin już zaczyna zbierać żniwo. Ustawa ta to o przemocy w rodzinie wymyśliła ja ponoć liberalna partia jak sie określa PO(populizm olgarchów), a jest to poprostu pretekst do wtroncania się biurwów w wewnętrzne sprawy rodzinne.
Co jakaś pijana kobieta czy facet to Tomaszów. Patrząc na 11 letniego chłopczyka z Woli Krzysztoporskiej, który uratował rodzinę to myślę, ze tutaj prędzej 11 letnie dziecko zaopiekowałoby się tą pijaną matką niż trzeźwa matka dzieckiem.
Dajcie im zapomogi i wszystkie świadczenia to te lenie zapiją się na śmierc,nie muszę patrzec na to dziadowstwo i ciężko pracowac, na nich bo przech...ą moje podatki, które muszę płacic,bo uczciwego straszy się komornikiem.
Jak nie martwa,to pijana(zawsze kobieta)-patologiczne miasto ten Tomaszów?Piotrów zaś idealny jest?takie anomalia się nie zdarzają?
Właśnie to chciałem powiedzieć. Z czego to wynika? Sam nie wiem?
Tą matką na pewno....
Dlaczego takie bezmyślne osoby robią takie rzeczy...dlaczego w ogóle nie ma prawa o kastracji dla marginesu społecznego...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!