Pieszego na ekspresówce bym się nie spodziewał... Do tego jeszcze o zmroku. Współczuję kierowcy.
Szkoda człowieka ale to kierowca teraz bendxie miał traumę i problemy miałem podobna sytuację bo piesi myślą że są nie tykalni a Policja wogule nie kara pieszych za chodzenie po ulicach jakby się rozeszła fama że kilkanaście osób dostało pozadny mandat to nastempni by się zastanawiali czy mogą przechodzić gdzie chcą a Policja nie reaguje wogule
W Polsce obowiazoje prawo noszenia kamizelek odblaskowych dla pieszych poza terenem zabudowanym od zmroku do switu,tylko ze tego malo kto przestrzega.Policja terz nie reaguje.
Tak sobie myślę że może szedł na stacje po coś?Może to jaki kierowca z "tira"?
To że jestem pieszym bo nie stać mnie na auto to nie mogę wychodzić? Dyskryminacja!
Nie widziałem na S8 przejść drogowych. Ale piesi dostali oręż prawny do przejścia za wszelką cenę przed pojazdami i myślą, że są niezniszczalni. A później masz - lecisz ekspresówką a tu...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!