Ten kierowca to trzeźwy alkoholik, sam często chowa sie po krzakach i spija piwka.
1 Zakazu dla pojazdów o dmc powyżej 3.5 tam nie ma .2 Nie tir tylko ciągnik siodłowy.Zakaz to jest dla pojazdów ciężarowych wykonujących tranzyt, jak głąby wiecie co to znaczy.
Widzę epikiller że Ci szkoda że ja mogę się napić winka w spokoju za remizą a Ty nawet piwka sobie nie wypijesz na powietrzu bo zaraz za to stówkę zapłacisz,chyba że pójdziesz do SKyy ale tam musisz być cichutko siedzieć...Gdyby Cię jeszcze interesowało to ostatnio gość na EP wjechał w inne auto przed przejazdem na Roosevelta,panie mistrzu nieomylny nazywający się królem piotrkowskich szos.
obelix - o czym piszesz jaka ten ham moze miec traume ??jak sumienia brak . aa co robil takim kolosem w tym miejscu ??
Rozwalaja mnie powtarzające się spory.... kierowcy :"dziad był pijany" i oczywiście druga strona piesi:"kierowca powinien...winny"... Każdy medal ma dwie strony..
1. Wyjeżdżając z podporządkowanej musi zachować ostrożność
2. Pieszy nawet jeśli pijany nie wtargnal na jezdnię.... Picie to chyba nie grzech...
3. Pieszy przechodząc przez jezdnię powinien również zachowac ostrożność.
Jakiś "kierowca" : dziad zmarnował koledze życie, a pieszy powie ze ktoś właśnie stracił ojca i dziadka.... Jak można wejść pod tira jadącego 10km/h... Jak można można jadąc 10 km/h nie zauważyć człowieka.
Nie chciałbym wracając po imprezie zostać potrącony... I nie chciał bym potrącił pieszego... I mam to gdzieś czy był pijany czy nie.
Do kierowców ; staniecie się pieszymi gdy jakiś "kolega" zabije wam kogoś bliskiego.
Do pieszych analogicznie: staniecie się kierowcami...
Reasumując.... jestesmy zawsze po stronie która nam bardziej pasuje... Nie wypowiadajcie się dopóki nie staniecie po obu stronach.
Znałem pieszego. Współczuję rodzinie
Nie znałem kierowcy.. Współczuję jemu oraz jego rodzinie.
Ten kierowca tir-a to nienormalny człowiek wgl nie nadaje sie do ludzi.Jak nie nawija przez tel to chodzi i pije po krzakach.Cały czas donosi na wszystkich a sam nie jest lepszy!!!Dla takiego chama niepowino byc litości!!!Przez takiego śmiecia zgineła niewinna osoba.Wgl nie ma zadnych uczuc ten koleś śmiał sie z calego zdarzenia i darł sie na poszkodowanego.Nie ma to jak rodzinke podwozic!!!A co to nie ma mzk lub taxi???Dla mnie ten człowiek powinien zgnic w wiezieniu!!Ale oczywiscie nie pojdzie bo jak donosi to ma uklady!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!