Instrukcja: Zbliżając się do przejścia zadrzyj łeb w lewo potem w prawo, jak nic nie jedzie wychyl kopyto następując nim na jezdnię potem następne i się streszczaj bo ruch spowalniasz.
79 lat chyba pora by robić badania co roku, nie tylko okulistę, ale również psychotesty
Co z tego ze był trzeźwy, skoro i tak nie powinien prowadzić ze względu na wiek. Pewnie niewiele widział...
SZkoda tylko pieszego
Jeśli jedziesz 50 , a nawet 60 to mimo wszystko jesteś w stanie zareagować, ale wyścigi na tym odcinku, a zwłaszcza bandyckie omijanie stojących aut przed przejściem to niestety norma.
Na EBE w tamtych okolicach trzeba uważać. Jeżdżą niektórzy jak debile. Ja rozumiem, że jazda do Piotrkowa to dla nich wyjazd do dużego miasta, no ale bez przesady.
Ja sie nie dziwie ,że pieszego potrącił bo ci wchodzą wprost pod auto a później ale do kierowcy ,sam nie raz wieczorna porą czy to w dzień miałem takie sytuacje.
To w dużej mierze wina mediów tak trąbiły ,że pieszy to święta krowa i zawsze ma pierwszeństwo a niestety tak nie jest pieszy nim wejdzie na pasy musi się upewnić czy pojazd nie jest za blisko i i tak piesi niestety robią
Sami mistrzowie kierownicy się tu wypowiadają. Oby im nigdy coś takiego się nie przydarzyło. Można być ze wsi a jeździć lepiej zgodnie z przepisami prawa o ruchu drogowym od tych z miasta.
W najlepszym interesie pieszego jest przed wejściem na przejście mieć całkowitą pewność, że samochód który nadjeżdża zwalnia ! ! ! Jeśli tak się nie dzieje, nie wchodzę na przejście. To takie proste.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!