ten, kto nigdy nie siedział za kierownicą samochodu, nie powinien się wypowiadać w sprawie jazdy...odkąd mam prawo jazdy dopiero się dowiedziałam, jak to jest z dwóch stron: pieszego i kierowcy, obie strony są winne, moja mama nie ma prawa jazdy i widzę jak przechodzi, nie patrzy, czy jest przejście tylko czy jedzie auto, i tacy jesteśmy, po co iść na przejście jak można przejść bliżej, pasy nikogo nie ratują; obie panie miały zielone światło,chcemy zielone strzałki, to mamy dwa zielone światła...podobnież w Anglii jest cmentarz dla tych, którzy mieli pierwszeństwo...
Czy komendant Policji poczuwa się do tego, co dzieje się w naszym mieście? Jak do tej pory widać, że go to przytłacza i nie radzi sobie zupełnie, a przecież drogówki mu nie rozwiązali chyba ...
Może o powinien to zrobić?
Ludzie ubierają sie na czarno, ciemne płaszcze, czarne czapy i nie daj Panie Boże jakiś odblask bo będzie śmiesznie. Juz o braku wyobraźni i wkraczaniu bez patrzenia czy coś nie jedzie nie wspomnę. Tego też uczą rodzice dzieci niestety. Ileż razy rozglądam się jak sroka w gnat ...a tu nie wiadomo skąd wchodzi czarna zjawa pod koła. Kierowcy też bywają, że jeden przepuszcza a drugi gna jak wariat obok. Ale na Boga... kochany pieszy ubierz się jaśniej...załóż odblask...niechaj cos się zabłyszczy na drodze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!