metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
pytam się ~pytam się (Gość)22.10.2012 17:59

Pytam się, a gdzie uczniowie innych szkół podstawowych, czy nauczyciele i uczniowie innych szkół wiedzieli o tym turnieju i wyrazicli chęć w nim uczestnictwa? Taki tajny turniej dla wtajemniczonych "krewnych i znajomych królika".

00

Zyzio ~Zyzio (Gość)22.10.2012 19:44

To nie prawda! Nawet na epiotrków była informacja
http://www.epiotrkow.pl/news/Pierwszy-miedzyszkolny-turniej-w-scrabble,12400
a ja chodzę do ósemki i wiedziałem o turnieju. Tylko nie umiem grać w scrabble.
Kumpel który grał mówił że było fajnie wszyscy dostali ciasto, napoje, kubki, długopisy i dyplomy. Na zdjęcia też się załapał :P
http://pmts.pl/galerie/pierwszy-turniej/
Pozdro!

00

portex ~portex (Gość)22.10.2012 20:14

Radny Dajcz, he, he. Figurant i bezwolna pacynka w rękach wysokiej klasy cwaniaczków.

00

Rozsądny ~Rozsądny (Gość)22.10.2012 20:29

Sorry ale nie wierzę, że sponsorzy wywaliliby kasę na "tajny turniej dla wtajemniczonych krewnych i znajomych królika". Mogę się założyć, że nawalili jak zawsze nauczyciele z innych szkół, którzy mają w głębokim poważaniu wszystko poza wakacjami i dniem edukacji narodowej. I właśnie przez takie akcje stare pruchno ciała pedagogicznego wchłonie młodą- jak widać po fotkach- i zapaloną nauczycielkę, która zorganizowała to wszystko. Zapewniam, że w czasach kryzysu bardzo trudno o sponsorów. No może poza wierzącymi chodzącymi co niedziela na msze ;-)

P.S. Tort Jagiełły wygląda... imponująco :-)

00

-atomówka ~-atomówka (Gość)23.10.2012 13:04

Jaki ja tam byłam ale nuda...`;]

00

BatMan ~BatMan (Gość)23.10.2012 13:32

Też byłem ale się nie nudziłem bo grałem ;]
Napiłem się soku do oporu i poznałem nową koleżankę, którą pozdrawiam :F
Kubek ojciec mi zabrał i schował na pamiątkę :DDD

00

Luiza ~Luiza (Gość)24.10.2012 16:14

Kiedy drugi turniej scrabble? Ja go wygram!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat