w czwartek, czyli ... w dniu dzisiejszym? tydzień temu? a może dwa tygodnie temu?
Jagoda z czwartej klasy twierdzi, że nie użyła słowa "mega" i ja jej wierzę :-)
Spróbuję się odnieść do wspomnianych przez Panią Dyrektor standardów na miarę XXI wieku. To jeszcze młody wiek, więc może różnie odczytujemy jego standardy. Ja odczytuję je w sposób, który skłania mnie do zadania kilku pytań:
1. Co w gorącym okresie kampanii wyborczej robił na terenie szkoły p. poseł Ostrowski i czy kuratorium wyraziło zgodę na prowadzenie kampanii na terenie szkoły?
2. Jak do tej pory przebiegała współpraca posła Ostrowskiego z SP2?
3. Pytanie do pracowników innych placówek pracujących w standardach na miarę XXI wieku: W jaki sposób organizujecie Państwo "poczęstunek" na tego rodzaju imprezach? Zapraszam do dzielenia się Swoimi doświadczeniami.
Uprzejmie proszę Redakcję o opublikowanie poprzednich trzech pytań.
4. Czy to na pewno odpowiednia aura na "stojącą" imprezę- pomijając biegających w trakcie meczu chłopców?: temperatura 10°C, przelotne opady.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!