metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
bo ~bo (Gość)29.01.2013 00:41

Co Wy z tym "amen" ? ...podziękowania - muszę zmienić okulistę bo Ci, którzy pomogli jakoś nie pojawili się na gali i obiadku.

00

Lokalna ~Lokalna (Gość)16.01.2013 09:13

Pełen szacunek dla osób odpowiedzialnych... w ekspresowym tempie udał się remont.. gratulacje...

00

beatar1910 beatar1910ranga16.01.2013 09:21

Pięknie... Tylko proponuję, aby pan wójt upublicznił faktury za zakup materiałów, robociznę, etc. Bo suma ubezpieczenia, datków dla szkoły etc. wielokrotnie przekroczyła potrzebną kwotę (nota bene tę, którą sam podał wójt), zastanawia mnie co stanie się z resztą pieniędzy. Przypominam, że to była zbiórka na szkołę, a nie na inne potrzeby gminy Gorzkowice.

00

belfer ~belfer (Gość)16.01.2013 10:05

beatar 1910 -w pełni popieram

00

antybelfer ~antybelfer (Gość)16.01.2013 14:05

Ludzie czy wyście już poszaleli. Jakie rachunki, o czym wy piszecie. Pieniądze są, nie martwcie się o to. To wszystko co do tej pory jest zrobione to jest pierwszy etap. Czy wy myslicie, że te pieniadze co dało ministerstwo to leżą sobie na kupce? One są w budżecie na konkretny cel. Amen.

00

antybelfer ~antybelfer (Gość)16.01.2013 18:04

Admin, znowu mi kradniesz komentarz.(Pamiętasz Michała B.). Wyraziłem tylko swoją opinie i nikogo nie obraziłem.

00

beatar1910 beatar1910ranga17.01.2013 09:23

@antybelfer, nie unoś się tylko czytaj ze zrozumieniem. nikt nie napisał, że te pieniądze przepadły. Po prostu zastanawiam się jak zostaną spożytkowane, bo straty nie wyniosły kilku milionów, a w takiej liczbie zebrano datki (ministerstwo,ubezpieczyciel, poszczególne gminy, parafie, indywidualni ludzie, do tego datki w ruchomościach tj. książki, komputery). To raz.
A dwa, jeśli się nie ma nic do ukrycia to przyzwoitość nakazuje pokazać rozliczenia za remont, niech darczyńcy wiedzą, że ich darowizna została spożytkowana zgodnie z celem. Tyle..

00

antybeatar ~antybeatar (Gość)17.01.2013 14:48

25 lutego będą podziękowania dla wszystkich wspomagających nas w tym ciężkim okresie i tyle w temacie. Jeśli wiesz o czymś nielegalnym zawiadom kolesi z CBA. Bo tak przejrzystej gminy nie ma w całym powiecie. Amen.

00

belfer ~belfer (Gość)17.01.2013 18:11

Jeśli taka przejrzysta to dlaczego oficjalnie nie znamy przyczyny pożaru i jak było z drabiną i wodą w hydrantach,a raczej jej brakiem w czasie pożaru.A jeśli chodzi o podziękowania to ci którzy pomogli chyba wcale ich nie oczekują,to raczej potrzeba waaadzy,by sie pokazać i bić pianę...OHYDA...ciuś,ciuś

00

antyantybelfer ~antyantybelfer (Gość)17.01.2013 21:45

Wody brakowało..... to coś nowego, na drabinę nikt bez uprawnień nie wsiądzie itd, itp., PIieSki szczekają karawana idzie dalej. Sprawa jeszcze nie jest zamknięta. Straż mówi, że przyczyną było zwarcie instalacji elektrycznej. Amen.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat