jak mają dobrych ogierów i często jest to gra jest lepsza a jak są braki to przenosi się to na boisko
Co? Belmas 7 bramek? No żeby jeszcze częściej się uśmiechała i byłoby super.
Brawo za zwycięstwo! Jednak co do samej gry ... Szkoda, że frekwencja słaba - może to wina słabego marketingu... Tu klub musi się bardziej postarać. Zapowiedź meczu na oficjalnej stronie na poziomie ucznia z klasy szóstej... Zacznijcie klubie od zapowiedzi na poziomie liceum.. (Mnie nie musicie zachęcać - mam karnet na cały sezon)...Czas najwyższy się postarać,, żeby Piotrcovia nie znikła jak hala na Sikorskiego...
Lecimy w lidze jak Robert Mateja za najlepszych czasów w Planicy.
A co napisali na tzw. oficjalnej stronie? Że przeciwko komu teraz zagrały? Moim zdaniem przeciwko trenerowi z Jeleniej Góry, ale muszę sprawdzić co napisał redaktor B.
Brawo za zwycięstwo dziewczyny. PS: był balet w Wabank?
Brawo dziewczyny. Wszyscy dobrze wiemy jak w sporcie trudno się podnieść po bolesnej porażce...Dla mnie osobiście we wczorajszym meczu nie liczył się styl,jakość sportowa, tylko zwyciestwo; i to ostatnie zostało osiągnięte...Gratulacje i powodzenia w dalszej części sezonu...
kurcze sami na tej stronie marketingowcy to brać się do roboty panowie panie po SGH czy tam inny (Oxford) z Sienkiewicza czy ze Słowackiego pozdrawiam uczonych
Gratulacje za 2 punkty mimo złej atmosfery co widać było na meczu. A strona oficjalna to marketingowe mistrzostwo świata ????????????kto to prowadzi w ogóle? ???
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!