metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Oko na Maroko ~Oko na Maroko (Gość)06.07.2011 22:01

"jan" napisał(a):
Skoro doskonale wiesz o układach,interesowności a więc krótko mówiąc o przestepstawach ktore dokonują sie na Twoich oczach i to z pieniedzmi nas-podatników to Twoja uczciwość powinna sprowadzic sie do jednego -powiadowmienia prokuratury. W przeciwnym przypadku Ty sam mozesz mieć problemy bezpodstawnie oskarżając instytucje państwowe i osoby tam pracujace.

Że co? Że jak? Że gdzie? Że do prokuratoory?
No chyba w Texasie do prokuratoory haha. Bo nasza też w tym wszystkim oomaczana, gazet nie czytujesz, tivi nie lookasz, w necie nie widzisz?
Kubeł zimnej wody na głoowkę i do tej żonki biegusiem po tą ciepłą zoopkę!

00

też_z_piotrkowa ~też_z_piotrkowa (Gość)06.07.2011 22:05

Cytuję:
Ządać to możesz w domu aby Ci małzonka ciepła zupke podała. Przydział stypendium sportowego obwarowana jest odpowiednimi przepisami i osiągnięciem WYBITNYCH rezultatów sportowych którymi na pewno nie są jakiekolwiek chocby ogólnopolskie turnieje których zwłaszcza w tenisie ziemnym jest zatrzęsienie. Ale oczywiście zyczę temu chłopcu jak najlepszych wyników i sukcesów

A gdzie tu w artykule jest o ogólnopolskich turniejach. Z tego co czytam to turniej światowy i 2 europejskie

Cytuję:
A przeciez wystarczy zadać sobie odrobine trudu i przeczytac jakie ktyteria nalezy spełnic aby owe stydendium otrzymać, ot i wszystko.

No są kryteria. 1)wybitne osiągnięcia 2)zdrowie 3)forma sportowa.
Poprzednio stypendia dostali również zawodnicy cały sezon kontuzjowani. Ciekawy jestem nowego rozdania

00

Normalny ~Normalny (Gość)07.07.2011 12:47

Hejterzy zamknijcie hałapy. jak wam się nudzi to rozpęd i z barana w ścianę, może pomoże.
Maćku gratulacje za wychowanie chłopaka w kraju w którym sport jest niepotrzebnym dodatkiem do budzetu. Trzeba się cieszyć że ludziom się jeszcze chce poświecać swój czas - tak trzymać ! Bez odbioru...

00

rozbawiony ~rozbawiony (Gość)07.07.2011 14:36

"tez_z_piotrkowa" napisał(a):
gdzie tu w artykule jest o ogólnopolskich turniejach. Z tego co czytam to turniej światowy i 2 europejskie

Człowieku, kubeł zimnej wody na swoja rozpalona główke. Jakie swiatowe turnieje? Z zawodów w Radomiu,Zabrzu czy Gdyni robisz Wimbledon ?

00

też_z_piotrkowa ~też_z_piotrkowa (Gość)07.07.2011 17:10

Cytuję:
Człowieku, kubeł zimnej wody na swoja rozpalona główke. Jakie swiatowe turnieje? Z zawodów w Radomiu,Zabrzu czy Gdyni robisz Wimbledon ?

gdybyś frustracie wiedział gdzie jest Wimbledon moglibyśmy podyskutować. Tymczasem kozy do zagrody zagoń

00

rozbawiony ~rozbawiony (Gość)07.07.2011 20:32

Sorki za te słowa. Ale jedno musze sprostowac. Nie mam kózek tylko trzode, wiec jest 1:1 NO!!!

00

rozbawiony ~rozbawiony (Gość)07.07.2011 20:37

"tez_z_piotrkowa" napisał(a):
gdybyś frustracie wiedział gdzie jest Wimbledon moglibyśmy podyskutować. Tymczasem kozy do zagrody zagoń

Jezeli wszyscy miłosnicy tenisa reprezentują taki poziom kołtuństwa i chamstwa jak Ty to nazywanie jej "sportem dzentelmenów" jest totalnym nieporozumieniem.Współczuje ludziom z tej dyscypliny że tacy ludzie podejmuja sie polemiki w jej domniemanej obronie i to na takim poziomie. Wstyd !!!

00

rozbawiony/ prawdziwy/ ~rozbawiony/ prawdziwy/ (Gość)07.07.2011 23:22

[cytat="rozbawiony"]No tak za dużo bimberku było... Sorki za te słowa. Ale jedno musze sprostowac. Nie mam kózek tylko trzode, wiec jest 1:1 NO!!![/cytatJeżeli stoczyłes sie już do takiego dna aby podszywać sie pod cudze nicki to dalsza polemika z kimś takim jest ponurym żartem. A tak wogóle to ciekawe jest środowiska tego "białego sportu" skoro tacy tam funkcjonują. Na tym koniec.

00

rozbawiony ~rozbawiony (Gość)08.07.2011 00:40

i musze dodać, bo z nerwów spać nie moge, że to skandal, że ktoś ze mną polemizuje i to w taki sposób. A przecież ja, tylko ja! mam racje

00

też_z_piotrkowa ~też_z_piotrkowa (Gość)08.07.2011 09:52

uważaj bo pękniesz

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat