racja z tym boiskiem przy szkole niech szkola sobie poszuka sponsora ktory da pieniadze na boisko. Jestem za placem zabaw
Jestem jak najbardziej za mieszkam niedaleko tej ulicy jest tu dużo dzieci a place zabaw są wszystkie stare i niekompletne tylko jestem ciekawa w którym to by było miejscu
A może by tak w Parku przy ul. Żeromskiego SIŁOWNIE PLENEROWĄ. W tym rejonie miasta nie ma podobnych, a najbliższa jest na os. Wyzwolenia.
należy wyciąć z tego projektu możliwość finansowania inwestycji w obiekty sportowe znajdujące się na terenach szkół. to ma być budżet obywatelski a nie ukryte finansowanie w obiekty sportowe. żaden projekt nie ma szans z projektem typu "boisko przy szkole". pani dyrektor sobie wymyśliła nowe boisko, kazała wszystkim nauczycielom, a ci wszystkim uczniom, a ci rodzicom glosować. nie mówię, że boiska są niepotrzebne, ale cel tego budżetu jest chyba inny.
Ja mam pomysł. Kupta porządnego karchera i wyczyśta z goowien te ławki w parku na Żeromskiego.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!