dlaczego nie ma stacji tak jak w przypadku rowerów? tylko po całym mieście się błąkają?
ehhh... jak tak można. Ja tez wypożyczam blinkee.city, w sumie częsciej skuter niz hulajnoge ale stosuje sie do zasad, serio masakra
Jeśli już to mają odbiornik GPS i w modem komórkowy wysyłający dane z GPS do systemu nadzorującego. System GPS należy do armii USA i nadajniki znajdują się na satelitach !
To jest nauczanie w szkołach dzisiejszej młodzierzy. Nie znają mapy, słabo czytają, a już wbicie gwoździa to jak lot na księżyc.
Proponuję hulajnogi przenieś do pobliskich miejscowości tam społeczeństwo bardziej obyte niż Ci,, miastowi'
A pamięta ktoś przebierańca, co przyjechał rowerem miejskim z Łodzi do Piotrkowa i szalał po mieście /?
Założę się, że hulajnogą nikt nie da rady tak zrobić :D
W Łodzi kilka firm wprowadziło hulajnogi i wszystko działa bez zarzutu. A w ptb oczywiście 100lat za murzynami. Jak coś jest publiczne to trzeba ukraść, ale udają wielkich mieszczuchów. Na wsiach przyległych ludzie są bardziej obyci.
Pojechałam dziś tym na Bugaj.Kiepsko,stanęła w piachu po niespełna metrze.Tylko pieniądze zmarnowałam.
Niech z buta chodza.... Naiwniaczki
Mł?ćcie się żeby Was nie spotkał boa młóciciel
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!