I na odwrót, pajace zdarzają się po obu stronach i należy ich zwyczajnie zignorować.
robią tam też osobówki, ceny 10 zł. mniejsza niz wszędzie i kolejek nie ma.
Przyznaję, obecnie sytuacja makabrycznie się zmieniła.
Jeszcze ze 2 godziny temu wydawało się, że sytuacja opanowana. Cóż, wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie.
Pozdrawiam
Lepiej dziś kto nie musi niech nie rusza się autem na ulice. Naprawde szkoda czasu, zdrowia i auta. A niekiedy szkoda i życia.
Musiałem dostać się dziś do pracy o 7 rano za Tomaszów i to co zobaczyłem to masakra jakaś. Po pierwsze okropne warunki i drogowcy niestety nie dali sobie rady pomimo obietnic. Ale co ważniejsze. KIEROWCY CIĘŻARÓWEK!!! Dlaczego niektórzy kur... nie myślicie o innych. Macie w d...e kierowców aut osobowych. Dwukrotnie miałem rano sytuacje z pośpieszaniem mnie przez ciężarówki gdy ledwo można było ujechać na śniegu i lodzie 50 km/h już nie wspomne że jeden szanowny i...a chciał mnie wyprzedzać na zakrętach wąskiej drogi w lesie intensywnie trąbiąc na mniej i inne auta jadące z przodu. Dostosujcie swoje skromne myślenie do warunków na drodze. I tak wam zapłacą za przejazd i za paliwo bo to za nasze pieniądze kupujemy towary które wy wozicie. Jak zabraknie w sklepie płynu czy batonów to się kur... nic nie stanie. LICZY SIĘ BEZPIECZEŃSTWO I LUDZKIE ŻYCIE!!!
Joł,man - a ty czym pomykasz, Starem,Jelczem,Man-em...? ;-)
I zacytuję klasyka: jest zima , to musi być zimnoe - i musi padać śnieg...
Przy takich opadach 10 razy więcej piaskarek i pługów tez miałoby co robić - na okrągło.
Marudzicie jak stare baby... ;-)
drogowcy jak zwykle ale dozorcy też się nie palą do odśnieżania chodmików wokół bloków, w przypadku SM Barbórka jest tak jak pisze Mniewsiorybkakosić trawę to kosili co tydzień a teraz z łopata nie ma kto biegać, opaski robili wkoło bloku a żeby chodnik był to nie! znowu trzeba się przedzierać po ulicy w śniegu po kolana.
Otóż droga Lolu muszę się z Tobą niezgodzić. W Łodzi wcale nie jest lepiej. Odcinek od Dąbrowskiego do Piłsudskiego jechałem "tylko" godzinę. A piaskarki żadnej nie było :) Także wszędzie lepiej gdzie nas nie ma...
TAK NIBY WSZEDZIE WSZYSTKO JEST ODSINIEZONE TYLE ZE JA JESTEM AKURAT ZE WSI NIEDALEKO PIOTRKOWA W STRONE RADOMSKA I DROGA PRZEZ WIES JEST FATALNA OD RANA PADA I JESCZE NIC NIE PRZEJECHALO ZEBY ODSNIEZYC ALE PEWNIE ZIMA ZNÓW ZASKOCZYLA TAK ZAWSZE SIE WSZYSTCY TLYMACZ. ZAL
czy ten pajac z PUK SA nie był na mieście dzisiaj ? to co mówi to kpina !!! niech jedzie na rondo sulejowski i zobaczy jakie tam są korki !!! śmiech na sali !!!
No czyli ubiegłorocznej śnieżnej tragifarsy ciąg dalszy... Tak się składa, że właśnie jestem w Łodzi i co? Tutaj jakoś drogi ciemne, piaskarki się przed oczyma ludzkimi nie ukrywają. Jak się chce, to i można. No, ale piotrkowska ekipa znowu będzie truła o jesieni-zimie stulecia...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!