to prawda ale słyszalem ze maja chodnik robic w tym roku
Udało się Pani Burmistrz. Dni Wolborza zlikwidowane. Wprowadzono dozynki w kalendarz imprez i nareszcie mozna pokazac PSL Bo wieńce poza księzmi były tylko dla PSL-u . I o to chodziło zeby uzbiera cudzej kasy na rozpoczecie kamoanii wyborzczej PSL.Zadanie wykonane. Pan Cubała wynagrodzi miejscem na liście do powiatu i na brmistrza. A jak sie nie uda to dyrektor PBS Tomaszów da stołek. Przeciez wieniec dostał.Ale Posłanka ER nie dostała bo z PO i nic pani nie da to po co ja promowac.A człowiek z ... jest najwazniejszy - nie reszta.Myślę ze mieszkańcy to rozumieli po co te dożynki.
kto zapłacił za wykonanie wieńcy dożynkowych przez L.B. Wstyd dla KGW które niosły nie swoje wieńce. Wstyd na cały powiat za zachowanie burmistrzowej w godzinach wieczornych. Komisja rewizyjna do roboty.
przecież 1go maja ma swojego wiceprzewodniczącego rady to niech załatwia
WITAM WSZYSTKICH TE DOŻYNKI TO BZDURA I ŚCIEMA PO PROSTU DZIADOSTWO GDYBY TO WYDAWANO Z WŁASNEJ KIESZENI TAKICH BZDURNYCH INWESTYCJI BY NIE BYŁO CIEKAWE CO BĘDZIE DALEJ NA CO WYWALĄ NASTĘPNĄ KASĘ I KTO NAPISZE JAKIŚ NOWY PSEUDO PROJEKT A MOŻE BY JAK ZA KRÓLA SASA POBRYKAĆ DO OPORU TAK NA MAKSA ZUPEŁNIE BEZ ŻADNEJ KONTROLI ............... POZDRAWIAM OBSERWATORÓW ;-)
a mi się podobały te dożynki. i jestem za kontynuację w przyszłych latach.
Te dozynki to chwala dla PSL-u a nie dla zwyklych ludzi i dla wiwat Oscik i Cubala
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!