To szczepienie ma starczyć na dwa góra trzy lata. Nikt nie wie jakie będą tego skutki uboczne, które nie wychodzą od razu tylko po pewnym okresie czasu nawet po kilku latach ale wtedy nikt się nie przyzna, że to od szczepienia na covid 19!!!
to oznacza że po zaszczepieniu lekarzy i dentystów ,,,wszystko powróci do normalności i do CEN z przed tego czegoś ? ja pozostanę w tej grupie 30 % mniejszości /bez szczepionki/ -taki kaprys ,ale jak reszta sie zaszczepi to sami zdrowi zostana
Ciekawe linki polecam się zapoznać:
https://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/apel-uczonych-do-prezydenta-rp-oraz-rzadu-w-sprawie-szczepien-na-covid-19-moga-zabic
https://www.petycjeonline.com/list_otwarty_polskich_lekarzy_naukowcow_i_pracownikow_suby_zdrowia_do_polskich_wadz_oraz_mediow
http://listlekarzy.pl/
Na tych szczepieniach finansowo to tylko dobrze wyjdą firmy farmaceutyczne dlatego taka promocja tej niesprawdzonej medycznie szczepionki! Każdy ma swój rozum i niech decyduje.
Czy służba zdrowia ma obowiązek szczepienia się czy to wolny wybór?
Tak, wiem że się szczepia. Z niektórymi udało się połączyć poprzez mojego ajfona. Te czipy muszą jednak dopracować bo rwie łączność.
Antyszczepionkowska zaraza może wszystko popsuć. Co z tego, że mnóstwo ludzi, którzy wiedzą, co mówią, lekarzy, naukowców, specjalistów wypowiada się stanowczo za szczepieniami, skoro co najmniej kilka milionów obywateli woli uwierzyć komuś, kto sobie umieścił w internecie jakiś filmik o szkodliwości szczepionek, o tym, że to nie COVID nas pozabija, tylko te szczepionki. Dla wielu ludzi taki ktoś, kto zresztą nie jest ani lekarzem, ani naukowcem, tylko jakimś samozwańczym rzekomym znawcą rzeczy, jest bardziej wiarygodny od 100 profesorów medycyny! Gdzie my jesteśmy, skoro wygrywa ciemnota, nad nauką, znachorzy stają się bardziej wiarygodni od lekarzy, a szarlatani od naukowców? Rodzi to też takie postawy wyczekujące: niech się inni zaszczepią, a ja sobie poczekam, zobaczę, może będą jakieś efekty uboczne... Takim bym powiedział: to może ty się zaszczep, a inni sobie poczekają, czy tobie nie zaszkodziło, co?... Zauważyłem, że dla wielu ludzi to jest nawet powód, żeby się pochwalić tym, że się na pewno nie pozwolą zaszczepić! Obawiam się, że jak dalej ludzie będą wierzyć różnym szamanom i nie będą się chcieli szczepić, to za rok o tej porze będziemy dalej chodzić w maseczkach, będą zamknięte hotele i knajpy, nie będzie normalnych świąt, ani Sylwestra, a dzieci będą się uczyć zdalnie. Podziękujemy antyszczepionkowcom!
Ale kasę zbiją na tym koncerny i rządy! Lud ma robić za króliki doświadczalne!
Skoro lekarze są zaszczepieni to otworzyć przychodnie !!!!
Od marca człowiek składki płaci !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wnioski z konferencji zorganizowanej przez WHO, 13-12-2019, Global Vaccine Safety Summit: szczepionki mogą być śmiertelne; badania bezpieczeństwa są zaprojektowane w sposób utrudniający dostrzeżenie problemów; monitoring bezpieczeństwa jest nieadekwatny; adiuwanty szczepionkowe zwiększają ryzyko. Ale oczywiście media głównego ś / cie / ku nawet o tym nie wspomniały... A to przecież była konferencja jak najbardziej NAUKOW
Przecież szczepionka firmy Pfizer ma być w pełni przebadana dopiero za DWA LATA. Zgodnie z polskim prawem można podawać tylko szczepionki biologiczne ( odsyłam do definicji szczepionki), a nie genetyczne jak ta na covid. Poza tym KAŻDĄ szczepionkę muszą przebadać nasze krajowe instytucje. Wielu lekarzy jest przeciwnych podawaniu NIEPRZEBADANEJ szczepionki.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!