Jak codziennie wracają do Piotrkowa? I idą od nowa? Zliczają sobie kilometry i jak wyjdzie około 90 to znaczy że doszli do Częstochowy? Poważnie?!:-)
Nieograniczona ilość zaszczepionych z ograniczeniami dla niezaszczepionych..... No ciekawe, ciekawe.... Już jeden taki w latach czterdziestych też segregacje robił i paszportami częstował... Zresztą czego się spodziewać po instytucji która z tym kolesiem również namiętnie współpracowała....
No i gitara.Bo wszyscy Polacy,to jedna rodzina.Szerokiej drogi i gumowych słupów życzę.A Ty,Piotrkusie,jesteś w błędzie,a to dlatego,że oni idą etapami od rana do wieczora,wieczorami wracają do Piotrkowa autokarami,na drugi dzień jadą znów autokarami do tej miejscowości z której wracali poprzedniego dnia,idą cały dzień do wieczora,wracają do Piotrkowa i tym sposobem dotrą do Częstochowy.Za przejazdy w obydwie strony płacą uczestnicy pielgrzymki,a nie podatnicy,co niektórzy tu sugerują.Mają ochotę,to niech idą,lepsze to od bluzgów na ulicach Piotrkowa.
Też mi pielgrzymka co sobie jeździ i wraca codziennie..śmiech na sali
Nie bardzo rozumiem , jak to codziennie wracamy do Piotrkowa? :) Dziwna taka Pielgrzymka , mam chyba kiepską wyobraźnię ale trochę to bez sensu. To może zamiast do Częstochowy warto zorganizować bliższą Pielgrzymkę , na przykład do Paradyża. :)
Idą po program 500+ , wiecie o co chodzi ;-)
Za 9 miesięcy ...;-)
To lepsze niż Woodstock ;-)
Byłem , wszystkim polecam, spanie w namiocie możliwe, zakażeń covid brak.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!