Byłem , wszystkim polecam, spanie w namiocie możliwe, zakażeń covid brak.
Idą po program 500+ , wiecie o co chodzi ;-)
Za 9 miesięcy ...;-)
To lepsze niż Woodstock ;-)
Nie bardzo rozumiem , jak to codziennie wracamy do Piotrkowa? :) Dziwna taka Pielgrzymka , mam chyba kiepską wyobraźnię ale trochę to bez sensu. To może zamiast do Częstochowy warto zorganizować bliższą Pielgrzymkę , na przykład do Paradyża. :)
Też mi pielgrzymka co sobie jeździ i wraca codziennie..śmiech na sali
No i gitara.Bo wszyscy Polacy,to jedna rodzina.Szerokiej drogi i gumowych słupów życzę.A Ty,Piotrkusie,jesteś w błędzie,a to dlatego,że oni idą etapami od rana do wieczora,wieczorami wracają do Piotrkowa autokarami,na drugi dzień jadą znów autokarami do tej miejscowości z której wracali poprzedniego dnia,idą cały dzień do wieczora,wracają do Piotrkowa i tym sposobem dotrą do Częstochowy.Za przejazdy w obydwie strony płacą uczestnicy pielgrzymki,a nie podatnicy,co niektórzy tu sugerują.Mają ochotę,to niech idą,lepsze to od bluzgów na ulicach Piotrkowa.
Nieograniczona ilość zaszczepionych z ograniczeniami dla niezaszczepionych..... No ciekawe, ciekawe.... Już jeden taki w latach czterdziestych też segregacje robił i paszportami częstował... Zresztą czego się spodziewać po instytucji która z tym kolesiem również namiętnie współpracowała....
Jak codziennie wracają do Piotrkowa? I idą od nowa? Zliczają sobie kilometry i jak wyjdzie około 90 to znaczy że doszli do Częstochowy? Poważnie?!:-)
Kazdy łazi tam gdzie lubi... Niech idą ????. Dni kosciolowej instytucji w takim wydaniu w Polsce sa juz policzone.
Trochę żenujące, obraża to moje uczucia religijne.
Zabierzcie też tych co chodzą z różańcem...aby wymodlili się w Częstochowie a nie szopę u nas robili.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!