metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Rysiu ~Rysiu (Gość)20.06.2016 23:25

Dni Rozprzy bardzo dobrze i profesjonalnie przygotowane,program mega ciekawy,pogoda wymarzona.Pan Wójt wraz z małżonką zawsze uśmiechnięci i miło witali przybyłych gości.Organizacja bez zarzutów.Pozdowienia dla całej kadry oraz ślicznej Pani -blondynki,ktora w niedzielę w namiocie harcerzy malowala buzki dzieciaków oraz czarowala brokatowymi tatuażami😊Dzieci były zachwycone.

41

Aga ~Aga (Gość)20.06.2016 14:04

Drodzy Państwo! Nie ma na świecie człowieka, który dogodziłby wszystkim. Każdy z nas ma wady,ale też ma wiele zalet. Gmina Rozprza ma chyba najlepszego wójta jakiego mogła mieć na przestrzeni ostatnich lat.Widać,że jest człowiekiem, który jest zaangażowany we wszystko co się dzieje na terenie Gminy. Jest też człowiekiem wrażliwym na krzywdę ludzką i na ludzi potrzeby.Zawsze wysłucha i stara się pomóc. Gdyby tylko mógł oddałby serce na tacy.Zastanówcie się ludzie zanim kogoś ocenicie, nie znając tej osoby!!!Dni Rozprzy jak zawsze super!Brawa dla organizatorów!!!! Te osoby nie spały abyśmy mogli się bawić, a Wy tego nie doceniacie!!!

65

tympanon ~tympanon (Gość)19.06.2016 19:39

Popieram Madziula.trzeba zrobić porządek z tym wywalić tą szlachtę łącznie z panem c

57

Leito ~Leito (Gość)19.06.2016 07:45

Przynajmniej nie będzie muzyki dla niepełnosprawnych słuchowo, jak to miało miejsce w Woli, gdzie na szczęście nie byłem ;-D

66

.##. ~.##. (Gość)19.06.2016 12:17

Rozprza nowa dzielnica Piotrkowa tylko po co, co ze starymi i brzydkimi też mieli być. Czy będzie o nich informacja, zaczynam już czekać.

41

sklave sklaveranga19.06.2016 12:00

Przyjechałem dziesiątki kilometrów. Pokonałem wszystkie przeszkody. A gwiazdy okręgu piotrkowskiego nie widziałem. Elka to dla Ciebie przyjechałem! Gdzie żeś to się schowała?
Foto na http://sklave.manifo.com/foto-szopka

52

jojo ~jojo (Gość)19.06.2016 10:46

Piękni i Młodzi- może są młodzi ale czy piękni-mam wątpliwości.Ta blondi pasuje tylko do młodych z pięknością nie ma nic wspólnego.

55

jsushsushs ~jsushsushs (Gość)19.06.2016 10:14

Ciekawe jak będzie w Sulejowie ?? Impreza w środku tygodnia

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat