Ale dlaczego nie pan pełnonocnik Krawczyński, pseudo "Dotchłem Wózku"?!
Żenujący to jesteś Ty i panujący w starostwie "układ kolesiowy", nazwisko dyrektora kuluaorowo było znane przynajmniej dzień przed konkursem. Dlaczego więc nie przypuszczać, że z zatrudnieniem będzie tak samo?
Proponuję Ci osobiście iść i powiedzieć to tym ludziom, którzy tam pracują. Obawiam się jednak, że jesteś w stanie podawać takie kłamliwe opinie tylko pod przykrywką nicka, ale jakbyś musiał pokazać gębę i powiedzieć to bezpośrednio to już byś inaczej gadał. Najlepej napisać, że ta poradnia to porażka, a może dopisz jakieś "tragiczne" fakty. A na to, że będzie lepiej to nie licz... Może być tylko gorzej, ale oby nie tragicznie, bo dzieci szkoda. Ciekawe jakie propozycje pracy mają? Dzieci na terapii w grupach (tylko), a wiemy, jak wygląda praca w grupach. Rodzice będziecie sami pracować, tak jak teraz musicie dzieci uczyć w domu, bo panie muszą z materiałem zdążyć. Te parę godzin im się przyda na dodatkowe lekcje, aby nadgonić materiał.
Kadra musi być wybrana do czwartku, bo od piątku "ruszają pełną parą"... na papierze...
Pewnie karty/etaty i tak już dawno rozdane
do gościa - nie Tobie oceniać na całe szczęscie kto ma jakie kompetencje. żal mi po prostu ludzi którzy cały czas tylko biadolą
, bo nie mają wpływu na nic i pozostaje im tylko swoje frustracje na forach uzewnętrzniać
Nie widać newsów bo nie ma kim się chwalić.
Rolnika na dyrektora wybrali. W Sulejowie kariery nie zrobił
to teraz powalczy w Piotrkowie. Zawsze to bliżej koryta.
Wygrał pan Stanik. Zgodnie z życzeniem pana Cubały.
Wygrał jeszcze przed otwarciem kopert.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!