Wśród zdjęć kilka motywów znanych z Piotrkowa i okolic. Przepiękne zdjęcie dziadka z wnuczkami siedzącymi na schodach, wspaniała rzeka Luciąża, ciekawa panorama starego miasta od strony alei. I nie tylko. Uczta dla oczu.
Nie przegapcie tak udanej ekspozycji!!!
Byłem i widziałem. Wspaniałe!! Mam nadzieję, że będą kolejne wystawy fot Pana Zbigniewa Maciejewskiego!!! Najlepiej oprócz wystawy to jeszcze przydałoby się wydawnictwo tych fot, album!!
Byłem i widziałem. Wspaniałe!! Mam nadzieję, że będą kolejne wystawy fot Pana Zbigniewa Maciejewskiego!!! Najlepiej oprócz wystawy to jeszcze przydałoby się wydawnictwo tych fot, album!!
Wreszcie normalne foty i normalna sztuka w ODA. Dlaczego dopiero teraz? Wszelkiej pomyślności młodemu artyście, w ogóle i w 2017 w szczególe! Dobrze, że informacj jest PRZED początkiem wystawy, a nie po.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!