Panie Antoni niech Pan robi to, co Pan robi najlepiej, czyli wróci na Szefa Monu i służy Polsce na poziomie międzynarodowym. Pańska koleżanka Pani Marlena jeszcze dużo musi potrenować zanim będzie potrafiła zająć się rozwojem Piotrkowa równie dobrze jak Pan Jaki Warszawą...
Port morski,stocznia, fabryka latających łodzi podwodnych, priorytetem dla Piotrkowa. Tragedia, kończ Waść wstydu oszczędź.Wariatkowo
Urzekło mnie zachowanie Grzegorza Lorka, który przed rozpoczęciem spotkania donosił na salę krzesła. Czy ktoś widział kiedykolwiek, żeby Chojniak nosił krzesła?
Niektórzy z tych panów z szczególnie z Okręgu 1 już w przeszłości byli radnymi, z mizernym skutkiem delikatnie mówiąc. Dla mnie to strzał w kolano. I znowu mam dylemat.
Obiecywał, że wrak samolotu ściągnie. I co? jego ściągnęli z ministra obrony narodowej. Kupa śmichu
Cała nasza rodzinka jest za pisem niech mówią co chcą te podłe z Po kłamczuchy oszukance PiS górą brawo jesteście
Antonio Antonio oni cię nie wygonja jesteście super tylko nasz PiS PiS jeszcze raz
PiS górą brawo jesteście super tylko wy w naszym kochanym mieście na chasiok Po sami krętacze i kłamczuchy ha ha
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!