Chodzą po osiedlach i zrywają ulotki innych komitetów,a wieszają swoje , juz Marcin P. z PIS ma z tego tytułu problemy bo go przyłapano na tym procederze.
Gdzie dostała pracę żona pana Dajcza i dlaczego akurat tam?
W pieprzeniu farmazonów i obiecankach cacankach.
PIO mówił0o prawdę o podwyżkach !!! I na nich zagłosuję, jak ten przy złobie będzie to nas wykończy podwyżkami !!!!
Racja!
Tak wygląda ul. Działkowa, która wg zapowiedzi "fahofcuf" z ekipy Chojniaka miała być wyremontowana 3 lata temu:
http://www.epiotrkow.pl/news/Utrudnienia-na-Dzialkowej-do-przyszlego-roku,5662
Obietnice Pobożnego są warte mniej niż papier, na którym są wydrukowane.
Ale "Można jeszcze lepiej, bo kocham Piotrków!" Całym sercem!
Szanowny kolego, cały czas narzekasz na to co dzieje się w Piotrkowie. Wytykasz błędy. Mam pytanie czy kandydujesz w najbliższych wyborach? Czy kandydowałeś w poprzednich wyborach do samorządu? Czy tylko krytykować potrafisz???
-piotrkowianin- jest najlepszy w pisaniu źle o każdym i robieniu zdjęć.
Zauważyłem, że zawsze największy atak jest na osoby które są najbardziej niewygodne. Tak nakręconej nagonki jak na Kozłowskiego dawno w wyborach nie widziałem. Ma facet darmową kampanię polityczną. Razem z Dajczem powinni zacierać ręce. tak to działa im więcej jadu tym lepiej dla nich. kto paszkwile to wiadomo, zawsze konkurencja.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!