Gratuluje Zjednoczonej lewicy - nareszcie poza Sejmem i nie bedziecie sie zajmowac ustalaniem plci ludzi. Postkomuna na dnie i tak ma byc. Ciekawe kiedy mnie z tego forum wyrzuca ???
Kiedy Eplotków będzie stać na to żeby podać wyniki lokalne tak trudno przejechać po komisjach i to jako tako policzyć?
klimczak ze najgorszy wynik bylo nie robic prezesem swojej zonki to by byl lepszy ludzie pamietaja!
Śmieszy mnie to najeżdżanie jednych na drugich. Ja mam w dupie to, kto rządzi-ważne, żeby robił to dobrze. Jeśli mnie i mojej żonie będzie się godnie żyło i nie będziemy musieli się zastanawiać czy kupić jedzenie czy ubrania, to może rządzić nawet Korwin i zrobić z Polski monarchię:) Intryguje mnie tylko to, że bogatszy zachód Polski, na którym zawsze zwyciężało PO, też wybrał PiS... Ludzie chyba naprawdę mają już wszystkiego serdecznie dosyć...Pozdrawiam
psl nie zasluzylismy na taki wynik komentarze klimczaka masz co chciales zone posadziles to teraz po dupie dostales!
ale jednak ktos zagłosował na ten PSL i wychodzą ------ jest mi za tych ludzi wstyd jak tak można ----- papa Klimczak nie będę tesknić
Polityczna postkomuna poza sejmem to dobrze, ale postkomuna rządzi w biznesie i nie tylko Tyle nakradli takie stanowiska pracy sobie poprzydzielali że teraz są elitą kapitalistyczną ,emeryturki wysokie Szkolnictwo zawłaszczyli w PZPN mają większość i w wielu jeszcze instytucjach a biednemu jak zawsze itd..... jednym słowem czerwona zaraza ma się dobrze ale złapała lekkiego doła
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!