metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
poki ~poki (Gość)26.09.2014 13:12

Lorek madrze gada. Moze wnieść nowa, lepsza jakosc. Ma pomysly i nie widać w nim parcia do wladzy za wszelką cenę.

712

klonek ~klonek (Gość)26.09.2014 13:15

Komunistyczny działacz Kozłowski na listach pisu?
Dajcz, który wędruje po Piotrkowie i sieje kłamstwa? Nigdy na nich nie zagłosuję. Od tego roku już nie głosuję na PiS.

123

PajCzi ~PajCzi (Gość)26.09.2014 13:50

ja pitole - znowu żadnego człowieka znającego się na zarządzaniu, tylko sami nauczeni żyć z naszych podatków. To ma być zmiana? Czego?...

122

OVK ~OVK (Gość)26.09.2014 14:32

"pikabu" napisał(a):
Można mnie zminusować, ale uważam, że odcinek Belzackiej od Młynarskiej jest jednym z bardziej zielonych i spokojnych odcinków w centrum miasta i tak powinno zostać.

ode mnie minusa nie dostaniesz a dostałeś plusa,zostawić starą Belzacką w spokoju,to jedna z najpiękniejszych ulic w mieście!!!

132

occar ~occar (Gość)26.09.2014 14:45

Cztery lata temu Pis też dzielił środowiska prawicowe, krytykował. Dziś zaczyna robić to samo. Pytanie - po co? Jak widzę te twarze na zdjęciu to już wiem po co. Jeśli to jest piotrkowski pis, to ja z takim PiSem nie chcę mieć do czynienia. Panie Lorek, jak Pan może siedzieć "ramię w ramię" z działaczem komunistycznym. Czy Pan do tego stopnia upadł moralnie?

103

janusz ~janusz (Gość)26.09.2014 15:29

"Ania-i-Jarek" napisał(a):

brawo.koniec z oszustami.mnie też pewna pani oszukała mówiąc że nie interesuje ją stołek prezydencki a ma startować jednak w wyborach...

64

miejscowy ~miejscowy (Gość)26.09.2014 22:17

Śmiech na sali, była dyrektor szkoły katolickiej będzie walczyć z patologiami. Szkoda ze jak piastowała swoje stanowisko nie walczyła.

90

. ~. (Gość)26.09.2014 22:43

Widać że Proletariat i Socjalizm czyli nasz PiS odkrywa kartę , śmieszne i staraszne

63

sklave sklaveranga27.09.2014 06:15

PiS nic nie zmieni na lepsze. Będzie jeszcze gorzej. To prezydent powinien rządzić a Rada powinna go rozliczać i do niczego więcej jest nie potrzebna. Tak mamy dwóch rządzących a nikt nie ponosi odpowiedzialności. Prezydent mówi że Rada się zgodziła a Rada że prezydent to zrobił.
Więcej na: http://sklave.manifo.com/wiadomosci-lokalne

52

Lucy ~Lucy (Gość)27.09.2014 08:08

Panie Lorek, uciekaj pan od tych wziętych z kapelusza. To oszuści z tamtych ciemnych stron. Im wszystko jedno z kim kręcą lody. Potrafią natomiast kupować głosy i opluwać innych.

80

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat