Lorek madrze gada. Moze wnieść nowa, lepsza jakosc. Ma pomysly i nie widać w nim parcia do wladzy za wszelką cenę.
Komunistyczny działacz Kozłowski na listach pisu?
Dajcz, który wędruje po Piotrkowie i sieje kłamstwa? Nigdy na nich nie zagłosuję. Od tego roku już nie głosuję na PiS.
ja pitole - znowu żadnego człowieka znającego się na zarządzaniu, tylko sami nauczeni żyć z naszych podatków. To ma być zmiana? Czego?...
ode mnie minusa nie dostaniesz a dostałeś plusa,zostawić starą Belzacką w spokoju,to jedna z najpiękniejszych ulic w mieście!!!
Cztery lata temu Pis też dzielił środowiska prawicowe, krytykował. Dziś zaczyna robić to samo. Pytanie - po co? Jak widzę te twarze na zdjęciu to już wiem po co. Jeśli to jest piotrkowski pis, to ja z takim PiSem nie chcę mieć do czynienia. Panie Lorek, jak Pan może siedzieć "ramię w ramię" z działaczem komunistycznym. Czy Pan do tego stopnia upadł moralnie?
brawo.koniec z oszustami.mnie też pewna pani oszukała mówiąc że nie interesuje ją stołek prezydencki a ma startować jednak w wyborach...
Śmiech na sali, była dyrektor szkoły katolickiej będzie walczyć z patologiami. Szkoda ze jak piastowała swoje stanowisko nie walczyła.
Widać że Proletariat i Socjalizm czyli nasz PiS odkrywa kartę , śmieszne i staraszne
PiS nic nie zmieni na lepsze. Będzie jeszcze gorzej. To prezydent powinien rządzić a Rada powinna go rozliczać i do niczego więcej jest nie potrzebna. Tak mamy dwóch rządzących a nikt nie ponosi odpowiedzialności. Prezydent mówi że Rada się zgodziła a Rada że prezydent to zrobił.
Więcej na: http://sklave.manifo.com/wiadomosci-lokalne
Panie Lorek, uciekaj pan od tych wziętych z kapelusza. To oszuści z tamtych ciemnych stron. Im wszystko jedno z kim kręcą lody. Potrafią natomiast kupować głosy i opluwać innych.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!