Tylko posady i Stołki dla swoich. No i kasa, bo te premie im się po prostu należały
tylko Zbigniew Ziemba - bardzo super człowiek, uczciwy, nieprzekupny - jestem bardzo zauroczona tym Panem, będę na niego głosowała
"...Poseł ziemi piotrkowskiej Grzegorz Lorek dopiero na 6. pozycji. Oczko wyżej Beata Dróżdż..." o co chodzi pani Dróżdż ? o pracę na rzecz społeczności czy o kolejny stołek ?
Ta lista to żenada, wielu nazwisk nie powinno być, a 1. p. Lorek, a Macierewicz, nie chciałabym, aby ci ludzie reprezentowali w sejmie mój region. Maaaasaaaakra!!!!!
Martyna Wojciechowska to nie ta słynna pracownica NBP z ogromnymi zarobkami. ... tylko Miśka brakuje na tej upadłego liście.... smutne i nie ciekawe... spadochroniarze, aferzyści i ludzie bez kręgosłupa,
Nikt z tej listy nie jest godny zaufania a szczególnie nr 1 głosujący za odrzuceniem ustawy Kukiz 15 o ochronie mienia bez spadkowego. Ci co głosowali za ustawą 447 nie mają co liczyć na głosy a w PIS takich jest 229
Tylko w Piotrkowie są tacy " mądrzy " że głosują na Antoniego.
Ja i moi znajomi tylko będziemy głosować na posła Lorka. Tylko on zasługuje na miejsce w Sejmie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!